Copacul lui Dumnezeu (Moringa oleifera) 5 seminţe

T10096
Moringa oleifera - Copacul lui Dumnezeu - Copacul-hrean - Copacul-copan - Copacul kelor. Arbore originar din zonele deluroase de la poalele muntilor Himalaya, iar astăzi este cultivat într-un număr mare în întreaga lume datorită efectului lui terapeutic. Acesta este cel mai util arbore în zonele tropicale, astfel, în anumite zone este denumit ca... Specificație detaliată
39,81 RON (net: 31,35 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Moringa oleifera - Copacul lui Dumnezeu - Copacul-hrean - Copacul-copan - Copacul kelor.
Arbore originar din zonele deluroase de la poalele muntilor Himalaya, iar astăzi este cultivat într-un număr mare în întreaga lume datorită efectului lui terapeutic. Acesta este cel mai util arbore în zonele tropicale, astfel, în anumite zone este denumit ca şi arbore miraculos. Frunzele, fructul, florile şi inclusiv rădăcina sunt comestibile şi au efect terapeutic. Conţinutul de proteine al frunzelor este de aprox. 10%. Frunzele sunt penat-compuse, florile sunt albe sau roşii, iar fructul este destul de lung, plin de seminţe de mărimea unei alune. Din seminţele se produce uleiul Behen. Rădăcina are un miros puternic şi gust iute ca hreanul, de aceea este folosit ca şi condiment. Din frunze se face şi mâncăre scăzută. Din trunchi curge răşină. Planta conţine 92 de feluri de substanţe nutritive şi 46 de feluri de antioxidanţi, este sursa naturală de fier şi calciu. Temperatură minimă: -6°C. Cultivare: se pot cultiva în soluri bine drenate, relativ fertile, în locuri însorite. Este caracterizat de o creştere foarte rapidă, deoarece înfloreşte după un an de la germinare. Perioada de germinare este aprox. după două săptămâni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.