Floare de dragoste albastră timpurie (Agapanthus praecoX Blue) 5 semințe

T10535
Numele cunoscut: Agapanthus praecox (albastru) – Floare de dragoste albastră, timpurie - Cr Blue Lily of the Nile este o specie de mare creștere, tipică, originară din Cape Province,  Africa de Sud. Frunzele luminoase cărnoase ale sale sunt de 70 cm lungime, verde deschis. Floarea ei este în formă de  clopot, cu o formă sferică, frumoasă albastr... Specificație detaliată
32,09 RON (net: 25,27 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Numele cunoscut: Agapanthus praecox (albastru) – Floare de dragoste albastră, timpurie - Cr Blue Lily of the Nile este o specie de mare creștere, tipică, originară din Cape Province,  Africa de Sud. Frunzele luminoase cărnoase ale sale sunt de 70 cm lungime, verde deschis. Floarea ei este în formă de  clopot, cu o formă sferică, frumoasă albastră, , cu o tulpină de aprox. 1m. Cultivare: Nu este exigent față de mediul de creștere, dar solul trebuie să fie bine drenat. Se simte bine în locuri însorite. Din aprilie puneți-l  la loc însorit, plantați-l pe teren liber, iar în toamnă se pune într-un loc răcoros, fără îngheț.

Greutate: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.