Mescal agave (Agave parryi var. neomexicana) 5 semințe

T10536
Familia: Agavaceae Nume comun: Agave New Mexico, Agave neomexicana, Agave Parryi var. neomexicana, agave Mescal, agava lui Parry. Locație: În condiții naturale, trăiește în zonele muntoase din New Mexico, Mexicul de Nord și Texas. Descriere: Agave parryi subsp. Neomexicana este un agave mic și mijlociu. Este o plantă suculentă perenă, cu frunze... Specificație detaliată
21,51 RON (net: 16,94 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Familia: Agavaceae Nume comun: Agave New Mexico, Agave neomexicana, Agave Parryi var. neomexicana, agave Mescal, agava lui Parry. Locație: În condiții naturale, trăiește în zonele muntoase din New Mexico, Mexicul de Nord și Texas. Descriere: Agave parryi subsp. Neomexicana este un agave mic și mijlociu. Este o plantă suculentă perenă, cu frunze rigide, largi, verzui, cu spini, cu ghimpi la vârf. La bătrânețe aduce înflorescențe galbene de 3 până la 4 m, după care planta este distrusă. Deoarece este foarte rezistent la secetă și îngheț, este o plantă ideală pentru plantare în țara noastră. Are nevoie de un loc însorit sau parțial umbros și un pământ bogat în humus. Temperatura minimă: - 15 ° C. Timpul de germinare a semințelor este de aprox. 2 până la 3 săptămâni.

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.