Palmier coada de pește (Caryota mitis) 5 semințe

T10563
Palmae Denumire comună: Caryota mitis, Palmier coada de pește. Apariția: zone tropicale, Asia de Est, Australia etc. În condiții naturale palma poate atinge înălțimea de 7 m. Frunzele tuturor indivizilor din specia Caryota sunt dublate.  Caracteristica lor este aripile triunghiulare a frunzelor, care ne amintesc de coada de pește. Exemplarele ma... Specificație detaliată
39,16 RON (net: 30,83 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Palmae Denumire comună: Caryota mitis, Palmier coada de pește. Apariția: zone tropicale, Asia de Est, Australia etc. În condiții naturale palma poate atinge înălțimea de 7 m. Frunzele tuturor indivizilor din specia Caryota sunt dublate.  Caracteristica lor este aripile triunghiulare a frunzelor, care ne amintesc de coada de pește. Exemplarele mai batrâne sunt înflorite, de asemenea, în condiții de cameră. Florile lor sunt parfumate,  de culoare cremă. Face parte din palmierii preferați în țara noastră. Pentru o dezvoltare bună, aveți nevoie de pământ nutritiv. Creșterea lui Caryota este rapidă. Pe măsură ce dezvoltă lăstari adiționali, prin urmare, se pot forma coarne întărite, astfel încât dimensiunile ghivecelor pot fi mici rapid.  Datorită acestei proprietăți, Caryota are un efect bust. Trebuie udat după cum este necesar. Îi place umidificarea, poate fi ținută în aer liber în timpul verii. Palmier foarte rezistent, dar necesită multă lumină. Căpușele le pot deteriora. În general, se folosesc metodele generale de tratare a palmierelor. Este necesar să se plaseze iarna în apartament, în grădina de iarnă. Temperatura minimă: 16 ° C Germinarea este ușoară, apariția sa este așteptată după 1 lună.

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.