Copac Kapok (Ceiba pentandra) 5 semințe

T10565
Numele cunoscut: Ceiba pentandra - Copac Kapok - Kapoc Tree, syn. Eriodendron anfractuosum Cel mai înalt copac cu origine din Africa. Are frunziș deschis, corp masiv, puternic și are piloni largi de susținere. Nici un copac nu are un trunchi atât de ciudat.  Flori de culoare cremă, galben pal sau roz, agățate pe ramurile goale se deschid înainte... Specificație detaliată
31,41 RON (net: 24,73 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Numele cunoscut: Ceiba pentandra - Copac Kapok - Kapoc Tree, syn. Eriodendron anfractuosum Cel mai înalt copac cu origine din Africa. Are frunziș deschis, corp masiv, puternic și are piloni largi de susținere. Nici un copac nu are un trunchi atât de ciudat.  Flori de culoare cremă, galben pal sau roz, agățate pe ramurile goale se deschid înainte de apariția frunzișului. Roadele de tec este de aprox. 15 cm lungime, culoarea galben-verzui. Mai târziu, semințele din acestea sunt acoperite cu un "kapok" de bumbac folosit de mult timp ca o umplutură de pernă. Sensibil la îngheț. CEIBA syn. Chorisia Malvaceae copacile aparținând familiei malvaceaelor sunt numai cca. 10 copaci foioase, care sunt cu origine din zonele tropicale din Africa și America. Arbori cu trunchiuri înalți, puternici, cu crustă netedă, unde se dezvoltă spini foarte conici. Frunzele lor compuse cresc radial la coada frunzelor. Cultivare: În timpul verii plin de soare, trebuie educați adesea prin stropirea abudentă a lor, într-un sol bun de drenare, în timp ce în timpul iernii nu ar trebui să fie udate.

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.