Palmier Chinezesc (Livistona chinensis) 5 semințe

T10574
Palmae Nume cunoscut: Livistona chinensis, Palmier chinez ventilator, Chinese fan palm Locul de origine: Acesta provine din sudul Chinei. Înălțimea sa este de 10 metri înălțime în țara sa de origine, aspectul palmierului este robust. Frunzele sale stralucitoare sunt verde, frunzele sunt împărțite până la jumătate, cresc până la 2 metri în diamet... Specificație detaliată
32,62 RON (net: 25,69 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Palmae Nume cunoscut: Livistona chinensis, Palmier chinez ventilator, Chinese fan palm Locul de origine: Acesta provine din sudul Chinei. Înălțimea sa este de 10 metri înălțime în țara sa de origine, aspectul palmierului este robust. Frunzele sale stralucitoare sunt verde, frunzele sunt împărțite până la jumătate, cresc până la 2 metri în diametru. Speciile Livistonia au, de asemenea, rezistență la înghețuri ușoare, fără deteriorări. În țara noastra palmierele Livistona pot fi ținute  în cameră,  nu devin prea mare pentru apartament, dezvoltă un trib solitar, puse în special în vase, containere. Frunza de palmier este spinoasă! Are rădăcini puternice, astfel încât palma pus la un loc cald se dezvoltă mai bine.  În timpul verii, acesta poate fi păstrat în aer liber, dar nu-l expuneți la lumina directă a soarelui. Pentru o bună dezvoltare, aveți nevoie de sol nutritiv, dar nisipos. Pe măsură ce își dezvoltă o rădăcină puternică la vârsta lor fragedă, trebuie puse într-o oală mare. Deoarece rădăcinile lungi sunt capabile să se dezvolte în mod natural, astfel încât poate rezista chiar și seceta pentru o perioadă scurtă de timp. Desigur, în ghivece, trebuie să avem grijă ca rădăcinile să aibă suficientă apă,  dar evitați apa stagnantă! Căpușele le pot deteriora.  În general, pentru tratare se folosesc metodele generale de palmier. Temperatura minimă: - 3 ° C Ușor rezistent la îngheț. Germinația sa se poate face prin semințe timp de 2 luni.


Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.