Dracena (Draco)

T11648
Dracena Iubitor de soare Punga conține 4 semințe Copacul monocot crește la tineret o singură tulpină gri, cu suprafață netedă, iar mai târziu multiplă, fibroasă. Rareori creste la înăltimea de peste 12 metri, frunzele groase formează o umbrelă.  Ea crește încet, aproximativ un metru la fiecare zece ani.  Frunzele cu margine albă sau roșiatică... Specificație detaliată
13,17 RON (net: 10,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Dracena



Iubitor de soare


Punga conține 4 semințe



Copacul monocot crește la tineret o singură tulpină gri, cu suprafață netedă, iar mai târziu multiplă, fibroasă. Rareori creste la înăltimea de peste 12 metri, frunzele groase formează o umbrelă.  Ea crește încet, aproximativ un metru la fiecare zece ani.



 Frunzele cu margine albă sau roșiatică, sunt ca sabia, cresc la 3-5 cm lățime și la 40-60 cm lungime, capetele lor sunt adesea foarte ascutite. Frunza este verde închis sau verde-gri.



Florile albe, cremoase, se înfloresc la începutul verii.



Florile cu două flori conțin 6 stamine și 3 roditoare,



 cele 6 frunze de tubaj se amestecă într-un tub scurt în formă de clopot.



 



Tulpina plantelor până la prima lor înflorire (până la vârsta de 15 până la 30 de ani) este singuratic, ramificația are loc după înflorirea și apoi căderea florilor uriașe de pe vârful lastarilor.



Rezultatele de 5 la 10 lăstari noi au propriile comete de finisare, creste buchet de frunze, ramificația rezultată formează arborele dragonfly specific, coroana umbrelă.



Semințele 1-3, se formează sfere (sau neregulate la speciile aigal) fructe galbene se coace la sfarsitul verii. Semințele de culoare brună de 6-8 mm germinează la 25 ° C timp de două luni.



 



Dupa înflorire din tulpina copacului Sânge de Dragon (și copac Sânge de Dragon Socotra) fluidul de rosu inchis - numit de sânge dragon- poate fi recuperat.



Pentru conținutul de rășină poate fi utilizat pentru decapare sau lacuri din industria mobilei.

Greutate: 0.002 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.