Palmier Phoenix Canariensis (Phoenix canariensis)

T11652
Palmier Phoenix Canariensis (Phoenix canariensis) Conținutul pachetului 10 g În regiunile inferioare ale Insulelor Canare este endemică; de acolo a fost instalat în alte părți ale Macedoniei și în Marea Mediterană. Cele mai mari rezerve naturale sunt în creștere de la 200 la 600 de metri în Tenerife, La Gomera și La Palma. Pe Insulele Madeira l... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Palmier Phoenix Canariensis (Phoenix canariensis)


Conținutul pachetului 10 g



În regiunile inferioare ale Insulelor Canare este endemică; de acolo a fost instalat în alte părți ale Macedoniei și în Marea Mediterană. Cele mai mari rezerve naturale sunt în creștere de la 200 la 600 de metri în Tenerife, La Gomera și La Palma. Pe Insulele Madeira la atitudine de 0-400 m pot fi găsite.



După colonizarea Insulelor Canare, spaniolii au tăiat foarte multe, iar stocurile lor naturale au fost deseori distruse de focul de bust. În locațiile sale inițiale de producție, hibridizarea lor este în prezent cea mai periculoasă deoarece este ușor de traversat cu mulți alți palmieri. Hibrizii cu o palmă comună Curmal cresc masiv în Fuerteventura, Gran Canaria și Lanzarote.



Este plantat cu plăcere în climatul subtropical și tropical al lumii. În Budapesta există un palmier plantat în Füvészkert, care este protejată iarna cu o pătură încălzită.


Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.