Palmier pitic (Chamaerops humilis)

T11654
Palmier pitic (Chamaerops humilis) Ambalajul conține 5 semințe Palmierul pitic sau palmierul, de multe ori numit palmier  ventilator(Chamaerops humilis) este o specie aparținând familiei de palmier (Arecaceae), singura specie a genului Chamaerops. Este nativ din bazinul vestic al Mediteranei. Pe lângă Phoenix theophrasti, acesta este un alt palm... Specificație detaliată
13,17 RON (net: 10,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Palmier pitic (Chamaerops humilis)


Ambalajul conține 5 semințe


Palmierul pitic sau palmierul, de multe ori numit palmier  ventilator(Chamaerops humilis) este o specie aparținând familiei de palmier (Arecaceae), singura specie a genului Chamaerops.


Este nativ din bazinul vestic al Mediteranei. Pe lângă Phoenix theophrasti, acesta este un alt palmier natural a Europei și, de asemenea, cel mai nordic palmier natural.


Creste incet si este îndesat. Cea mai mare căldură de vară este la fel de bună pentru ea ca și iarna (-15 grade). Cerința sa de apă nu este prea mare, se potrivește bine cu seceta.

Greutate: 0.003 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.