Mirtul de mătase (lagerstromeria indica)

T11674
Conținutul sacului este de 0,5 g Copacul chinezesc cu flori de mătase (Lagerstroemia indica) este o specie de copac cu flori de mătase a familiei Lythraceae (Lythraceae) genul (Lagerstroemia). Adesea menționată ca mirtul de mătase a Chinei, care este înșelătoare, deoarece arborele de flori de mătase nu sunt rude foarte aproape de mirt (Myrtales... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Conținutul sacului este de 0,5 g



Copacul chinezesc cu flori de mătase (Lagerstroemia indica) este o specie de copac cu flori de mătase a familiei Lythraceae (Lythraceae) genul (Lagerstroemia). Adesea menționată ca mirtul de mătase a Chinei, care este înșelătoare, deoarece arborele de flori de mătase nu sunt rude foarte aproape de mirt (Myrtales): relația dintre cele două gen de plante este doar, că ambele sunt în aceeași ordine de plante, în myrtales, cu toate acestea, sunt familii de plante diferite. 



Suprafața naturală de viață a arborelui de mătase chinez este în anumite zone din China, Coreea, Japonia și subcontinentul indian. Deseori se formează copac foios cu mai multe trunchi, cu o formă sferică larg răspândită. Se plantează la locuri însorite sau semi-umbrite. Un loc preferat de cuibare pentru păsări și pitulice.



Crusta are o culoare bătător la ochi, de culoare roz și multicolor, care se freacă anual. Frunzele cad în fiecare iarnă. Ramurile goale devin verde la începutul primăverii. Frunzele sunt mici, 5-10 cm lungime, netede, circulare sau ovale, verde închis la portocaliu și roșu în toamnă.



Înfloreste în primăvara și vara. Floarea sa (în funcție de varietate) este albă, roz sau violet.


Copacul de mătase chinezesc este anti-îngheț, favorizează soarele înțepător. Acesta crește până la 6 metri înălțime. Are bună toleranță la secetă.



Mai mulți hibrizi au fost creați prin traversarea cu Lagerstroemia faueri.


Greutate: 0.001 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.