Pepene verde Sugar Baby 2g

T06446
Este cel mai răspândit soi cu perioadă de maturare timpurie. Vrejul este scurt, fructele au o greutate medie de 2,5-3 kg, sunt rotunde, coajă este subțire, de culoare verde închis cu dungi mai deschise ca marmură. Pulpa este dulce, de culoare roșu intens, fragedă, cu semințe mici de culoare maro cu pete închise. Semănare: este o plantă care are... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este cel mai răspândit soi cu perioadă de maturare timpurie. Vrejul este scurt, fructele au o greutate medie de 2,5-3 kg, sunt rotunde, coajă este subțire, de culoare verde închis cu dungi mai deschise ca marmură. Pulpa este dulce, de culoare roșu intens, fragedă, cu semințe mici de culoare maro cu pete închise. Semănare: este o plantă care are nevoie de căldură, se seamănă după riscul înghețului, în mai, la o adâncime de 3-5 cm. Cultura de răsaduri crește timpurietatea și generează o cultură echilibrată. Cantitatea de semințe necesară: 3-5 gr/10 mp la semănare directă, se pun 2-3 semințe într-un cuib, pe care, după ce răsar, le rărim lăsând 1-2 plante la cuib. Pentru răsaduri: 100 gr semințe sunt necesare pentru 1000 răsaduri. Schema de plantare: distanță între rânduri: 150 cm, distanță între plante: 100 cm. Recoltă: în iulie-august.
Greutate: 0.002 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.