Acid citric 1 kg

T08497
Pentru prepararea siropurilor, sucurilor, gemurilor, vinurilor de fructe, pentru conservarea murăturilor, compoturilor, pentru mărirea conţinutului natural de acid al vinului, pentru dedurizarea apei. Utilizare şi dozare. Fructul îşi păstrează culoarea şi gustul original, murătura rămâne tare, crocantă şi cu gust proaspăt. Acidul citric, după g... Specificație detaliată
54,57 RON (net: 42,97 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Pentru prepararea siropurilor, sucurilor, gemurilor, vinurilor de fructe, pentru conservarea murăturilor, compoturilor, pentru mărirea conţinutului natural de acid al vinului, pentru dedurizarea apei.
Utilizare şi dozare. Fructul îşi păstrează culoarea şi gustul original, murătura rămâne tare, crocantă şi cu gust proaspăt. Acidul citric, după gust, se dizolvă în apă şi se adăugă la preparat.
Utilizare şi dozare (vinificaţie). Acidul citric este potrivit pentru mărirea conţinutului natural de acid al vinului şi pentru prevenirea tulburărilor metalice. Dozarea permite corecţiunile mici de acid, înainte de îmbuteliere sau de primă limpezire, când este deja prea târziu reglarea conţinutului de acid cu acid tartric. Cantitatea necesară de acid citric se dizolvă într-o cantitate de zece ori mai mare de must sau vin şi se adăugă la must sau vin, după care se amestecă. Cantitatea necesară se stabileşte conform analizelor de laborator şi conform legii viei şi vinului.
Păstrare. A se păstra la loc uscat, răcoros, ferit de razele soarelui.
Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.