Gura leului, amestec de culori 0,25 gr

T06520
Antirrhinum majus - Gura leului. Este o floare populară, multilaterală, de culori diverse. Semănare: cu cât îl semănăm mai devreme, cu atât înfloreşte mai repede. Se poate semăna în ianuarie-februarie în sere, în martie în solare încălzite sau în pământ de răsadniţă. Dacă este semănat direct, înfloreşte mai târziu. Cel mai frumos este la sfârşit... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Antirrhinum majus - Gura leului. Este o floare populară, multilaterală, de culori diverse. Semănare: cu cât îl semănăm mai devreme, cu atât înfloreşte mai repede. Se poate semăna în ianuarie-februarie în sere, în martie în solare încălzite sau în pământ de răsadniţă. Dacă este semănat direct, înfloreşte mai târziu. Cel mai frumos este la sfârşitul lunii iunie - începutul lunii iulie, dar găsim flori pe planta cu întreruperi mici, până toamna. Preferă loc însorit, sol normal de grădină. Rezistă la secetă, dar se dezvoltă mai frumos dacă este udat moderat. Utilizare: soi de talie mică - dă un efect compact de culori, sunt plante de 30-40 cm de înalte, pentru straturi de flori şi pentru margini. Soiurile din Ungaria, Bulgăre de zăpadă, Glob auriu şi Minge de foc, sunt deosebit de aspectuoase, au formă de sferă regulată, fără tija floralăerect din mijloc. Cu excepţia culorii albastru, toate culorile se găsesc printre aceste flori. Soi înalt ramificat: are o înălţime de 80-90 cm, are flori mari, este ideală atât ca floare tăiată cât şi pentru a fi plantat.
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.