Steluţe de toamnă (Aster) cu petale subţiri ca acele, alb 1 gr

T06523
Callistephus chinensis - Steluţe de toamnă (Aster). Este floarea anuală cu cele mai variate soiuri. Se dezvoltă cel mai frumos la un loc însorit şi într-un sol semi-compact sau afânat, bogat în substanţe nutritive. Boala ei periculoasă este ofilirea, de aceea, se plantează la un loc unde, în anii anteriori, nu au fost plantate Steluţe de toamnă.... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Callistephus chinensis - Steluţe de toamnă (Aster). Este floarea anuală cu cele mai variate soiuri. Se dezvoltă cel mai frumos la un loc însorit şi într-un sol semi-compact sau afânat, bogat în substanţe nutritive. Boala ei periculoasă este ofilirea, de aceea, se plantează la un loc unde, în anii anteriori, nu au fost plantate Steluţe de toamnă. Semănare: la începutul lunii martie se seamănă în pământ de răsadniţă sau în solare încălzite. La începutul lunii aprilie se poate semăna direct, dar astfel înfloreşte mai târziu. Utilizare: utilizarea diferitelor soiuri este variată, în Ungaria însă, Steluţele de toamnă sunt populare ca flori tăiate în august-septembrie. Soiurile înalte: 50-80 cm de înalte, se pot comercialza perfect ca flori tăiate, sunt soiuri bogate în nuanţe de culori. Soiul cu petale subţiri ca acele: are o înălţime de 50-80 cm, este ideal, în primul rând, ca floare tăiată, de asemenea, este foarte decorativ dacă este plantat pe suprăfeţe mai mari sau pentru a crea o pată de culoare. Frumuseţea inflorescenţei se datorează florilor cu petalele subţiri ca acele. Oferta noastră: alb, roz, roşu, albastru şi amestec de culori, într-un plic de 1 gr.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.