Covor semințe de flori de balcon Kiepenkerl 15x150 cm

T12212
Covor semințe de flori pentru cutie de balcon – paturi de flori cu înălțime mare Panglică de semințe de 1 x 15 x 150 cm Un amestec de flori anuale într-o cutie de balcon sau un pat de flori cu înălțime mare. Înălțime: 15-45 cm. Semănat: aprilie-mai. (teren deschis) / adâncime de 0,5-1 cm Germinarea: 14-20 zile 15-25 ° C Spațierea și spațierea li... Specificație detaliată
22,48 RON (net: 17,70 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Covor semințe de flori pentru cutie de balcon – paturi de flori cu înălțime mare Panglică de semințe de 1 x 15 x 150 cm Un amestec de flori anuale într-o cutie de balcon sau un pat de flori cu înălțime mare. Înălțime: 15-45 cm.


Semănat: aprilie-mai. (teren deschis) / adâncime de 0,5-1 cm


Germinarea: 14-20 zile 15-25 ° C


Spațierea și spațierea liniilor: în funcție de covorul de însămânțare, nu este necesară o subțiere


Înflorire: iunie-octombrie.


Compilarea de flori de vară multicolore cu flori din iunie până în octombrie De-a lungul verii, efectul florilor de diferite forme și culori este întotdeauna prezent. De asemenea, arată grozav în vase mai mari, frontiere și grădini din față. Este nevoie de locație însorită și semi-umbrită și balcoane normale.


Așezați covorul de sămânță desfășurat pe pământ, umeziți-l, acoperiți-l cu un strat subțire de pământ, apăsați-l și udați-l din nou. Nu lăsați niciodată covorul să se usuce. Decuparea florilor umflate vă ajută să creați flori suplimentare.

Greutate: 0.015 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.