Fitohorm Complex Plus 1kg

T08245
Amestec solid. EK-ÎNGRĂŞĂMÂNT CHIMIC. Îngrăşământ chimic 100% solubil în apă. Amestec de îngrăşământ chimic fără clor, îmbogăţit cu microelemente, ca supliment de substanţe nutritive pentru plante ornamentale de grădină, de balcon, de ghiveci şi pentru leguminoase. Conţinut de substanţe active: - 14 % N-azot total, solubil în apă- 5 % nitrat N,-... Specificație detaliată
51,23 RON (net: 40,34 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Amestec solid. EK-ÎNGRĂŞĂMÂNT CHIMIC. Îngrăşământ chimic 100% solubil în apă. Amestec de îngrăşământ chimic fără clor, îmbogăţit cu microelemente, ca supliment de substanţe nutritive pentru plante ornamentale de grădină, de balcon, de ghiveci şi pentru leguminoase. Conţinut de substanţe active: - 14 % N-azot total, solubil în apă- 5 % nitrat N,- 9 % amoniu N- 7 % P2O5 pentoxid de fosfor (3,1 % P fosfor), solubil în apă- 21 % K2O oxid de potasiu (17,4 % K potasiu), solubil în apă. Microelemente:- 0.01 % B bor solubil în apă - 0.017 % Cu cupru solubil în apă - 0.165 % Fe fier, solubil în apă - 0.032 % Mn mangan, solubil în apă - 0.002 % Mo molibden solubil în apă - 0.02 % Zn zinc, solubil în apă- EDDHSA agent de chelatare. Recomandare de utilizare: ca supliment de substanţe nutritive pentru plante ornamentale de grădină, de balcon, de ghiveci şi pentru leguminoase. Pentru fertilizare foliară: prin stropire, cu concentraţie de 0,2 - 0,5 %. Ca soluţie nutritivă, în sol; - plante ornamentale: 10 g/10 l de apă (1 lingură dozătoare), - muşcată: 20 g/10 l de apă (2 linguri dozătoare), - legume: 10-20 g/10 l de apă (1-2 linguri dozătoare). Soluţia se aplică săptămânal, după care se recomandă irigarea. Perioada de valabilitate: poate fi păstrat pe termen nelimitat în ambalaj original, închis, separat de alimente, băuturi, furaje, la loc uscat, acoperit, răcoros. A se aplica cu precauţie, a se evita contactul cu ochii şi cu pielea, a se evita înghiţirea, inhalarea. Dacă produsul ajunge în ochi sau pe piele, clătiţi energic cu apă din abundenţă! Este interzis aruncarea ambalajului în râuri, lacuri şi în rezervoare de apă.

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.