Solinure GT 8 23-10-10+5.6MgO+TE 25 kg

T11951
Solinure GT 8 este un produs extrem de fiabil care merită prețul. Se produce cu cele mai curate materii prime, astfel încât este ușor de amestecat și aplicat. Perfect pentru sere și corturi de folii Ideal pentru creșterea plantelor Nu conține clorură Conține un pachet complet de microelemente conținând MgO Foarte fiabil Solinure GT 8 este recoma... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Solinure GT 8 este un produs extrem de fiabil care merită prețul. Se produce cu cele mai curate materii prime, astfel încât este ușor de amestecat și aplicat.


Perfect pentru sere și corturi de folii Ideal pentru creșterea plantelor Nu conține clorură Conține un pachet complet de microelemente conținând MgO Foarte fiabil


Solinure GT 8 este recomandat în perioada de creștere.


Aplicare recomandată 4-6 g / m2 / săptămână, concentrație recomandată de 0,8-1,2 g / l. Pentru sfaturi mai detaliate, contactați consultantul Everris.


Poate fi răspândit cu apa de irigare prin sistem de picurare, sau stropire. Acesta poate fi utilizat pentru a prepara o soluție stoc și pentru a o dilua sau a se alimenta direct într-un amestec.


Soluție nutritivă diluată fin: Se amestecă 0,8-1,2 kg Solinure în 1000 litri de apă și soluția este gata pentru utilizare.


Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 140 mm
Lungime: 610 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.