Ardei tip "California" Blocky Mix Kiepenkerl aprox. 6 semințe

T12184
Ardei Blocky Mix F1 (Capsicum annuum) Un amestec de ardei dulci în galben, roșu, violet, portocaliu și verde. F1-hibrid rezistent la boli virale. 150-180 g fructe. Semănarea: februarie-martie (Răsadurilor) Germinarea: 10-14 zile 18-22 ° C Spațiere si distanțierea liniilor: 60 x 80 cm Picking: Aug-Oct. Nu numai în culoare, ci și în gust o varieta... Specificație detaliată
22,48 RON (net: 17,70 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Ardei Blocky Mix F1 (Capsicum annuum)


Un amestec de ardei dulci în galben, roșu, violet, portocaliu și verde. F1-hibrid rezistent la boli virale. 150-180 g fructe.


Semănarea: februarie-martie (Răsadurilor)


Germinarea: 10-14 zile 18-22 ° C


Spațiere si distanțierea liniilor: 60 x 80 cm


Picking: Aug-Oct.


Nu numai în culoare, ci și în gust o varietate de compoziție de ardei gras: "Mavras" (purpuriu) - aromă picantă, "Coletti" (galben) - extrem de dulce, "Bendigo" (roșu) dulce și fructată,  "Milena" fructată . De asemenea, este foarte decorativ în designul său crud și gătit. Toți hibrizii sunt rezistenți la virușii principali de ardei. Boabele cântăresc 150-180 g, înălțimea plantelor aprox. 80 cm. Plantați într-un loc cald, însorit și  fără vânt, într-un sol ușor nisipos, vrac, humic, îmbogățit cu compost. Pentru o recoltă mai bună mai târziu, este important să se taie primul mugur (din mijloc). În plus față de hrănirea obișnuită de 2 săptămâni, este de asemenea important să furnizați calciu pentru a evita argăsirea vârfului de ardei 


Greutate: 0.006 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.