Wuxal Calciu 0,5 l

T12532
Tehnologie recomandată Domenii de aplicare Se utilizează pentru a preveni bolile cauzate de deficitul de calciu, cum ar fi creșterea stilizantă a culturilor de mere, dezintegrarea fructelor apicale, uscarea lăstărilor apicale etc. în legume. Datorită aditivilor săi speciali, valoarea pH favorabilă, este mai eficientă în înlocuirea calciului cu c... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Tehnologie recomandată


Domenii de aplicare


Se utilizează pentru a preveni bolile cauzate de deficitul de calciu, cum ar fi creșterea stilizantă a culturilor de mere, dezintegrarea fructelor apicale, uscarea lăstărilor apicale etc. în legume. Datorită aditivilor săi speciali, valoarea pH favorabilă, este mai eficientă în înlocuirea calciului cu cantități moderate de azot și oligoelemente complexe decât soluțiile de îngrășământ care conțin doar un nutrient (de exemplu, azotatul de calciu). În plus, aditivii săi au proprietăți care sunt foarte blânde pentru plante, asigură o absorbție de lungă durată și oferă randamente de calitate excelente printr-o acțiune fiziologică optimă.


Utilizări și doze


Fructe de mere Pentru prevenirea bolilor de depozitare, de la 4 până la 6 ori la fructele de mere verzi până la culegere, la fiecare 14 zile. pentru tulpini predispuse la știpcid 5-6 l / ha (0,5-0,6%). în soiurile mai puțin susceptibile 3-4 l / ha (0,3-0,4%). Fructe cu coajă tare Pentru a spori durata de depozitare și comercializarea de 4-6 ori, de la începerea formării fructelor, la fiecare 14 zile 5-6 l / ha (0,5-0,6%).


Pepene pentru a crește duritatea pulpei de fructe și pentru a menține durata de păstrare în timpul producției de fructe la 3-5 l / ha (0,3-0,5%) la fiecare 14 zile.


Căpșuni Pentru a îmbunătăți duritatea pulpei 6-7 l / ha (0,6-0,7%) de 2-3 ori înainte de recoltare.


Salata verde pentru a preveni deshidratarea după plantare 2 - 3 x 14 zilnic 4-5 l / ha (0.4-0.5%).


Varză 2-3 × 4-5 l / ha (0,4-0,5%) pentru prevenirea simptomelor de deficit de calciu si pentru îmbunătătirea duratei de păstrare. 


Roșii, ardei, castraveți De la începutul formării fructelor, la fiecare 10-14 zile, pentru prevenirea simptomelor de deficit de calcar și pentru îmbunătățirea duratei de depozitare 3-5 l / ha (0,3-0,5%).



Combinații recomandate, amestecabilitate


Poate fi amestecat cu pesticide.


Greutate: 1.72 kg
Lăţime: 70 mm
Înălţime: 230 mm
Lungime: 90 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.