Comprimat Buviplant A 7 kg

T07875
Comprimat de îngrășăminte bBuviplant îngrășământ nutritiv controlat, îngrășământ de lungă durată Struguri, fructe (mere, gutui, pere, piersici, caise, cireșe, vișine, nuci, alune de pădure, soc), instalare de toamnă,  primăvară. Starter, starter,... Specificație detaliată
358,48 RON (net: 282,00 RON)
398,31 RON
39,83 RON (10%)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Comprimat de îngrășăminte bBuviplant


îngrășământ nutritiv controlat, îngrășământ de lungă durată


Struguri, fructe (mere, gutui, pere, piersici, caise, cireșe, vișine, nuci, alune de pădure, soc), instalare de toamnă,  primăvară.


Starter, starter, înrădăcinare, creștere în greutate a rădăcinii


fertilizator de lungă durată.


De asemenea, poate fi folosit pentru instalarea plantelor: moșmon - Scor de acasă - Smochinele nobile, porumbar, Sare de galbenele,- măceașă  - păducel, - scrog,  pere sălbatice, Călinul (Viburnum opulus, Sorb, Mălin, myrobalan, - cătina, coarnă.


Caracteristica cea mai importantă a îngrășământului este, că o cantitate mare de precipitații de iarnă sau primăvară nu spală ingredientul activ, astfel încât toți nutrienții importanți sunt disponibili în mod continuu pentru dezvoltarea inițială a plantei.


Sugestii de utilizare:


plante ornamentale: 1 tabletă / tulpină;


pere, mere, drupe: 3-6 tablete / tulpină;


zmeură, coacăz, ghimbir: 1-1 tabletă / tulpină;


pentru plantarea viilor: 2-3 tablete / tulpină.


Tabletele trebuie așezate în groapa de plantare în conformitate cu formarea rădăcinii pentru a stimula creșterea chiar a rădăcinilor. Se recomandă acoperirea cu un strat de sol de 2-3 cm înainte de a fi plantat. Tableta se descompune în 2 ani.


Compoziție: Ingredient activ% (aproximativ 11,5 grame de tablete conținând 1,2 g de adjuvanți.).


N: 20% P2O5: 10% K: 15%


MgO: 4% Mn: 0,2% Cu: 0,04%


Zn: 0,1% Fe: 0,35% B: 0,05%


Tableta poate fi utilizată și pentru a îmbunătăți starea plantațiilor. În acest caz, comprimatele trebuie plasate la o distanță egală în zona de absorbție intensă a ingredientului a rădăcinii.În găleata de 7 kg, aprox. există 580 de comprimate.

Greutate: 7 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.