Sfeclă Detroit 2,5 g

T00426
Este un soi cu rădăcină semimare, de formă rotundă, regulată, deculoare violet-roșcat. Frunzișul este mic, roșu. Este soiul cu cea mai scurtă perioadă de vegetație, se poate cutiva atât ca producție principală cât și secundară. Se păstrează bine.... Specificație detaliată
3,59 RON (nettó: 2,83 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi cu rădăcină semimare, de formă rotundă, regulată, deculoare violet-roșcat. Frunzișul este mic, roșu. Este soiul cu cea mai scurtă perioadă de vegetație, se poate cutiva atât ca producție principală cât și secundară. Se păstrează bine. Semănare: ca producție principală, de la mijlocul lunii aprilie până la sfârșitul lunii iunie. Ca producție secundară, între 15 iunie și 15 iulie. Adâncime de semănare: 2-3 cm. Cantitatea de semințe necesară: 8-12 gr / 10 mp. Schema de plantare: 25-30 x 8-10 cm. Recolta: de iulie până octombrie.
Greutate: 0.004 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.