Sfeclă Cylindra 2,5 g

T00427
Este un soi productiv care se poate cultiva atât ca și cultură timpurie cât și ca producție secundară. Rădăcina este semilungă, de formă cilindrică, coaja este netedă, pulpa este de culoare roșu închis, se feliază ușor. Recomandăm pentru prelucrar... Specificație detaliată
3,59 RON (nettó: 2,83 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi productiv care se poate cultiva atât ca și cultură timpurie cât și ca producție secundară. Rădăcina este semilungă, de formă cilindrică, coaja este netedă, pulpa este de culoare roșu închis, se feliază ușor. Recomandăm pentru prelucrare și pentru păstrare. Semănare: ca producție principală, de la mijlocul lunii aprilie până la sfârșitul lunii iunie. Ca producție secundară, între 15 iunie și 15 iulie. Adâncime de semănare: 2-3 cm. Cantitatea de semințe necesară: 8-12 gr / 10 mp. Schema de plantare: 25-30 x 8-10 cm. Recolta: de iulie până octombrie.
Greutate: 0.004 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.