Osmocote Bloom 2-3 luni 12+07+18+TE 25 kg

T06900
Aprovizionare cu nutrienți în horticultură producătoare de plante erbacee ornamentale se poate face în mai multe moduri: Aveți posibilitatea să utilizați îngrășământ solubil în apă, îngrășământ pavat sau o combinație a acestora. Prin utilizarea Os... Specificație detaliată
617,09 RON (nettó: 485,90 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Aprovizionare cu nutrienți în horticultură producătoare de plante erbacee ornamentale se poate face în mai multe moduri: Aveți posibilitatea să utilizați îngrășământ solubil în apă, îngrășământ pavat sau o combinație a acestora. Prin utilizarea Osmocote Bloom cu eliberare controlată de îngrășământ, mai puțin îngrășământ este necesară, operațiunile de irigare și fertilizare pot fi separate și prin aplicarea de o singură dată puteți salva putere de muncă. Bloom Osmocote oferă o soluție completă pentru fertilizarea plantelor. Beneficii: - Special concepute pentru cei cu mini-oală de o vară - Durată de 2-3 luni de acțiune - Compoziție potasică înaltă, 12-7-18 + microelemente complete - Culturi compacte unice, sănătoase - Particule minuscule - Mix mai perfect - 100% îngrășăminte pavate, NPK + microelemente, toate în interiorul tecii. - Sigur și fiabil - PREȚ FOARTE REZONABIL !!!

Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Dísznövény
Márka: Osmocote
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.