Glucoză 0,4 kg

T09008
Dextroza (glucoza) Organismul uman are nevoie de energie care se acoperă în principal din dextroză. Este nevoie de această energie pentru bună funcționare a creierului, pentru toate mișcările musculare, precum și pentru sănătatea inimii, plămânilor și intestinelor. Este nevoie de o mulțime de energie- și anume glucoza- și pentru gândire, concent... Specificație detaliată
51,27 RON (net: 40,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Dextroza (glucoza) Organismul uman are nevoie de energie care se acoperă în principal din dextroză. Este nevoie de această energie pentru bună funcționare a creierului, pentru toate mișcările musculare, precum și pentru sănătatea inimii, plămânilor și intestinelor. Este nevoie de o mulțime de energie- și anume glucoza- și pentru gândire, concentrare și amintire. Cheia pentru activitatea crescută a creierului este glucoza, în lipsa căruia gândirea devine o activitate obositoare. Oamenii de știință au crezut mult timp ca creierul primeste întotdeauna suficientă glucoză, dar s-a dovedit că în timpul gândirii, ca urmare a acestuia nivelului de glucoză este redus 30-48% în zonele creierului afectat. Cât de batrân este cineva, este cu atât mai dificil de a furniza creierului cu glucoză. Acest lucru explică de ce persoanele în vârstă au memorie de lucru mai rău, de ce merge mai greu concentrația. S-a dovedit în experimente faptul că capacitatea poate fi crescută cu consumul de glucoză! Glucoza este capabil de a furniza energie imediat, deoarece după ce se consumă nu trebuie să fie digerat, intră direct în fluxul sanguin. Pentru acesta este adesea numit cel mai rapid carbohidrat. De fapt, este la fel ca și zahărul din sânge, care este produsă de către organismul omenesc și astfel poate ajunge la destinație prin sânge imediat. O porțiune vor fi utilizate ca sursă de energie directă pentru celulele creierului. Restul va ajunge în ficat, țesut adipos și celulele musculare, unde se depozitează sub formă de glicogen sub acțiunea insulinei. Glicogenul stocat in ficat organismul poate transforma in glucoză atunci când nivelul de insulină se scade – la nivel scăzut de zahăr de sânge.
Greutate: 0.4 kg
Lăţime: 190 mm
Înălţime: 140 mm
Lungime: 60 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.