Kit de floculare pentru 250l de vin
  • Kit de floculare pentru 250l de vin

Kit de floculare pentru 250l de vin

Limpezirea combinată cu ajutorul setului-kerttrade. Setul-kerttrade conține: 0,75 kg Granu Bent PORE-TEC / Erbslöh (granule de bentonita de sodiu) 0,25 kg Klar Sol Super / Erbslöh (sol de silice) Lichid ErbiGel 0,25 kg / Erbslöh (gelatină lichidă) Cu agenți de... Descriere detaliată
20,13 RON (tax excl.: 15,85 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Limpezirea combinată cu ajutorul setului-kerttrade. Setul-kerttrade conține: 0,75 kg Granu Bent PORE-TEC / Erbslöh (granule de bentonita de sodiu) 0,25 kg Klar Sol Super / Erbslöh (sol de silice) Lichid ErbiGel 0,25 kg / Erbslöh (gelatină lichidă) Cu agenți de limpezire ai setului poate fi efectuat limpezire combinată la aproximativ 500 de litri de vin. Aplicație: Setul de mai sus este bun pentru mici producători de vin pentru limpezire cu agenți profesionale. Practic, recomandăm limpezirea vinului alb, dar poate fi, de asemenea, utilizat pentru limpezirea vinului roșu. În acest caz, cantitatea de bentonită trebuie redusă la jumătate sau o treime. Limpezirea se face doar după terminarea fermentării. În primul rând se toarnă Klar Super Sol la vin, acesta nu necesită o pregătire specială. După adăugare, vinul trebuie să fie amestecat bine. După o jumătate de oră, urmează adăugarea soluției ErbiGel Lichid, care, de asemenea, nu necesită pregătire specială, după care vinul iar trebuie să fie bine amestecat. (ordinul de dozare de sol silice coloidală și de gelatină lichidă se poate schimba în cazul dacă se dorește reducerea conținutul de tanin a vinului) GranuBent PORE –TEC se amestecă în cantitate de 3-5 ori mai mare de apă (cea mai bună apa rece de la robinet), și apoi se lasă umflat cel puțin 6 ore și se lasă să se așeze. Excesul de apă se toarnă. Acest preparat GranuBent PORE-TEC – pasta se amestecă constant (elice Nu utilizați) adăugați la vinul care urmează să fie tratat. După aceea vinul nostru trebuie lăsat să se depună timp de 2-3 zile, și apoi vinul trebuie filtra de pe sedimentele formate (în partea de jos a vinului) . Pachetuleste bun pentru limpezirea combinată a aproximativ de 500 de litri de vin. Cantitățile de substanțe în pachetul de limpezire sunt date de referință, cantitățile exacte de dozare trebuie să fie stabilite în conformitate cu probe. Notă: sub 10 ° C nu se face limpezire, deoarece în acest caz, agenții de aplicare nu sunt eficiente. Trebuie depozitate separat de materiale străine, substanțe chimice. Silice sol este sensibil la îngheț. Informați-vă după alte produse (enzime, drojdii, și alte stabilizatoare, materiale filtrante de decantare).
Producător
Kerttrade Kft
Referință
T09587
Greutate
0.65 kg
Szőlő
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie