Oenoferm Freddo F3 drojdie de vin rosé 50g

T09624
Drojdie de vin alb si rosé pentru fermentare rece, caracter fructat! O scurtă descriere a produsului  Oenoferm® Freddo este o selecție de rase de drojdie uscată, Saccharomyces cereavisiae (var. Bayanus) pentru inocularea musturilor reci (până la 10 ° C), și fermentarea controlată la rece (aproximativ 13 - 17 oC) prin marcarea aromelor Pentru tul... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Drojdie de vin alb si rosé pentru fermentare rece, caracter fructat! O scurtă descriere a produsului  Oenoferm® Freddo este o selecție de rase de drojdie uscată, Saccharomyces cereavisiae (var. Bayanus) pentru inocularea musturilor reci (până la 10 ° C), și fermentarea controlată la rece (aproximativ 13 - 17 oC) prin marcarea aromelor Pentru tulpina de drojdie LW 317-30 a fost deosebit de importantă asigurarea rezistenței ridicată la temperaturi mai scăzute. Criticile senzoriale se consolidează la fructul distinctiv al vinurilor fermentate cu Oenoferm® Freddo. În conformitate cu reglementările și directivele actuale ale UE, curățenia și calitatea sunt testate într-un laborator specializat. Erbslöh-F3 propagare drojdie - Fit for Fermentation Specii excelente și bine-cunoscute de drojdie Erbslöh Oenoferm deja în timpul producției vor fi mult mai puternice datorită propagării de drojdie Erbslöh-F3. Pentru a propaga drojdiile se foloseste sol bogat în minerale și  în vitamine. Drojdia astfel produsă permite o fermentație sigură chiar și în situații de stres, garantând circulația completă. Produsul și efectul acestuia Oenoferm® Freddo trebuie folosit pentru fermentarea rece prin marcarea aromaților sau pentru inocularea musturilor rece. În timpul selecției continue de la musturi rece au izolat Oenoferm® Freddo specie de drojdie uscată. Această drojdie este, de asemenea, capabilă să înceapă fermentarea musturilor reci. Oenoferm® Freddo evidențiază caracteristicile de fructe de struguri și citrice, aromă de grapefruit, mere, piersici și trandafir. După fermentație, vinurile sunt proaspete, iar echilibrul lor de aromă este foarte bun.  Desigur, Oenoferm® Freddo poate fi utilizat la temperaturi mai mari de fermentație. Fermentația este rapidă și sigură. Oenoferm® Freddo este cel mai puțin predispus la formarea hidrogenului sulfurat / miros neplăcut iar fermentația produce o formare minimă de spumă. Oenoferm® Freddo acționează ca inhibitor al degradării acidului malic. Pentru cursul de fermentare și pentru a obține proprietățile  organoleptice corespunzătoare fermentarea este recomandată la 13-17 ° C. Toleranța la alcool: 15% v / v%. Dozare: 20-30g Oenoferm® Freddo pentru 100l must / terci garantează cantitatea de celule de drojdii viabile necesare pentru fermentație. Cantitatea mare de celule de drojdie astfel furnizate asigură fermentarea instantă și suprimarea speciilor sălbatice de drojdie. Aplicare Drojdie Oenoferm® Freddo este utilizată prin amestecare încet cu  cca. de 10 ori mai mare cantitate de must/apă caldă (maximum 37 până la 42 ° C)  cu un raport de 1: 1,  apoi lăsat să se umfle 20 de minute. Suspensia de drojdie este apoi adăugată sub agitare în sucul de ingerat.  Asigurați-vă că diferența dintre temperatura drojdiei suspendate și cantitatea care trebuie inoculată nu este mai mare, decât 8 ° C. În caz contrar, așa-numite șocuri de drojdie este posibil să apară și multe dintre celulele drojdii pot muri. Acest lucru poate fi prevenit în cazul în care temperatura suspensiei de drojdie și lotului de tratare se apropie treptat. Vitalitatea drojdiei poate fi îmbunătățită în continuare într-un stadiu incipient, dacă la drojdie este adăugată aproximativ după 10 minute aceeași cantitate de mobilizator de drojdie VitaDrive® F3 .  Odată ce începe fermentația, se recomandă verificarea temperaturii, pentru a menține fermentația la un nivel adecvat. Depozitare Produs ambalat în vid.  A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Ambalajele deschise trebuie  închise cu grijă și utilizate în 2-3 zile.


Greutate: 0.05 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.