Oenoferm Bouquet F3 drojdie de vin alb 20g
  • Oenoferm Bouquet F3 drojdie de vin alb 20g

Oenoferm Bouquet F3 drojdie de vin alb 20g

Drojdie de vin alb pentru eliberarea aromelor de fructe proaspete, tineretice! O scurtă descriere a produsului  Oenoferm® Buchet este o selecție de rase de drojdie uscată, care este cunoscut pentru proprietățile excelente de formare a aromei. Cu activitate... Descriere detaliată
8,26 RON (tax excl.: 6,51 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Jelenleg szünetel info
Jelenleg szünetel
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Drojdie de vin alb pentru eliberarea aromelor de fructe proaspete, tineretice! O scurtă descriere a produsului  Oenoferm® Buchet este o selecție de rase de drojdie uscată, care este cunoscut pentru proprietățile excelente de formare a aromei. Cu activitate enzimatică specială, eliberează componentele de aromă din vița de vie.  În conformitate cu reglementările și directivele actuale ale UE, curățenia și calitatea sunt testate într-un laborator specializat. Erbslöh-F3 propagare drojdie - Fit for Fermentation Specii excelente și bine-cunoscute de drojdie Erbslöh Oenoferm deja în timpul producției vor fi mult mai puternice datorită propagării de drojdie Erbslöh-F3. Pentru a propaga drojdiile se foloseste sol bogat în minerale și  în vitamine. Drojdia astfel produsă permite o fermentație sigură chiar și în situații de stres, garantând circulația completă. Produsul și efectul acestuia Oenoferm® Buchet produce cantități mari de materiale de fructe, și esteri, contribuind astfel la multitudinea de compoziții de aromă și parfum. Este preferată fermentația rapidă la această drojdie. Vinurile fermentate cu Oenoferm® Buchet sunt corpolente,  groase și au gust fructos, exotic, De coacăze negre și fragmente florale dulci.  Oenoferm® Buchet este capabil să acopere aromele străine. Vinul alb fermentat cu Oenoferm® Buchet este excelent pentru prepararea cuvée-urilor. Pentru cursul de fermentare și pentru a obține proprietățile organoleptice corespunzătoare fermentarea este recomandată la 16-20 ° C. Toleranța la alcool: 15% v / v%. Dozaj 25-35g Oenoferm® Buchet în 100 l de must garantează cantitatea de celule de drojdie viabil necesar pentru fermentare. Cantitatea mare de celule de drojdie astfel furnizate va asigura fermentarea imediată și suprimarea speciilor sălbatice de drojdie. Aplicare Drojdie Oenoferm® Buchet este utilizată prin amestecare încet cu  cca. de 10 ori mai mare cantitate de must/apă caldă (maximum 37 până la 42 ° C)  cu un raport de 1: 1,  apoi lăsat să se umfle 20 de minute. Suspensia de drojdie este apoi adăugată sub agitare în sucul de ingerat.  Asigurați-vă că diferența dintre temperatura drojdiei suspendate și cantitatea care trebuie inoculată nu este mai mare, decât 8 ° C. În caz contrar, așa-numite șocuri de drojdie este posibil să apară și multe dintre celulele drojdii pot muri. Acest lucru poate fi prevenit în cazul în care temperatura suspensiei de drojdie și lotului de tratare se apropie treptat. Vitalitatea drojdiei poate fi îmbunătățită în continuare într-un stadiu incipient, dacă la drojdie este adăugată aproximativ după 10 minute aceeași cantitate de mobilizator de drojdie VitaDrive® F3 .  Odată ce începe fermentația, se recomandă verificarea temperaturii, pentru a menține fermentația la un nivel adecvat. Depozitare Produs ambalat în vid.  A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Ambalajele deschise trebuie  închise cu grijă și utilizate în 2-3 zile.

Producător
Erbslöh
Referință
T09632
Greutate
0.02 kg
Szőlő
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie