Vinpur Special aditiv de armonizare vin 100g

T09640
Amestec de caseină pentru terapie de vin, adăugat în mod direct. O scurtă descriere a produsului Vinpur Special (R), este faimos pentru limpezirea sale blândă, floculant de vin bazată pe cazeină. Vinpur Special (R) se amestecă ușor, amestec de cazeină macroporoasă, care îmbunătățește proprietățile organoleptice (de exemplu:. culoare, claritate,... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil
Amestec de caseină pentru terapie de vin, adăugat în mod direct. O scurtă descriere a produsului Vinpur Special (R), este faimos pentru limpezirea sale blândă, floculant de vin bazată pe cazeină. Vinpur Special (R) se amestecă ușor, amestec de cazeină macroporoasă, care îmbunătățește proprietățile organoleptice (de exemplu:. culoare, claritate, aromă și gust), dar nu afectează parametrii de analiză a vinurilor. Din cauza schimbărilor pozitive după tratament vinul arată cele mai bune proprietăți. Autorizate în conformitate cu legile și reglementările în vigoare, privind puritatea și calitatea, testat de către laboratoare specializate. Scopul tratamentului: Noile tehnologii de vinărie, cum ar fi recoltarea mecanizată a ciorchinelor întregi, presă spirală sau diferite prese etc. în timpul procesării adăugă în cantități mari polifenoli în must. Acești compuși intrănd în vin sunt greu de îndepărtat mai târziu, și în cazul unui lung stocare în sticlă, au un efect negativ. Astfel de vinuri nu vor obține plăcerea consumatorului. Prin urmare, folosind Vinpur Special (R) astfel de defecte pot fi eliminate. Cu Vinpur Special (R), datorită aplicării directe, se poate lucra igienic, fără nici o dizolvare prealabilă. Produsul și efectul: în cazul aplicării Vinpur Special (R)nu este nevoie de nici un material de filtrare suplimentar. După depunerea vinului tratat poate fi ușo filtrat și la filtrare nu se produce diferență de presiune, iar filtratul va fi limpede. Avantajele suluției Vinpur Special (R). Nu afectează în mod negativ aroma vinului și conținutul de extract. Leagă componentele care rezultă caracterul de oțet a vinului, în cazul în care aciditatea volatilă nu depășește valoarea prevăzută în legislația vinului . Leagă componentele, care cauzează creșterea cererii de SO2 . Avantajul este că leagă puțin culoarea vinului roșu. Leagă polifenolii, care au efect senzorial negativ. Doze si mod de aplicare: aplicarea este recomandată în caz de armonizare senzorială, în special în procesul de limpezire finală înainte de încărcare. Cantitatea determinată în conformitate cu scopul tratării și experimentele prealabile este 5-60 g / 100 L. Uneori poate fi necesar o cantitate mai mare, cu toate acestea, dar nici în astfel de cazurinu este pericol de supralimpezire. Cantitati Vinpur Special(R), date în experimente preliminare se adăugă mod direct - fără preparare prealabilă - în vinul tratat. Volumul total se amestecă aprox. 20-30 minute până la o bună distribuție a VinpurSpecial (R)-lui. După 2-3 ore amestecă iar și se lasă să se așeze timp de o noapte. La limpezire de stabilizare Vinpur Special(R) se adăuga la sfârsit. Efectul de clarificare se poate observa numai după filtrare. Stocare: vă rugăm să păstrați într-un loc răcoros, protejat de influențe de mirosuri și umiditate. Pachetele desfăcute trebuie să fie resigilat cu atenție.
Greutate: 0.1 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.