Distizym FM pectinază lichid pentru must de fructe 50g
  • Distizym FM pectinază lichid pentru must de fructe 50g

Distizym FM pectinază lichid pentru must de fructe 50g

Descrierea pe scurt a produsului: Distizym (R) FM este un preparat lichid enzimatic concentrat pectolitic pentru explorarea optima a terciurilor de fructe. Produs autorizat în conformitate cu legile și reglementările în vigoare, puritatea și calitatea... Descriere detaliată
11,04 RON (tax excl.: 8,70 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Jelenleg szünetel info
Jelenleg szünetel
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Descrierea pe scurt a produsului: Distizym (R) FM este un preparat lichid enzimatic concentrat pectolitic pentru explorarea optima a terciurilor de fructe. Produs autorizat în conformitate cu legile și reglementările în vigoare, puritatea și calitatea specializată de către laboratoare. Obiectiv de tratare. O defalcare rapidă a materialelor pectice pentru lichefierarea terciului. pompabilitate mai ușoară a terciului. Pornirea mai ușoară a fermentației, și fermentație mai bună pentru obținerea optime a alcoolului. explorarea intensă a țesutului de fructe, eliberând astfel materiale componente valoroase și creșterea conținutului de fructe. Produsul și efecturile Distizym (R) FM este o preparare cu un pH acid care are un efect de degradare pectin la fructele cu boabe și cu coajă tare. Distizym (R) FM este capabil să degradeze rapid toate materialele pectice rezultând reducerea vâscozitatii drastică și lichefierarea terciului. Terciul devine mai ușor agitabil și pompabil. Datorită explorării intensivă a tercilor apar materiale nutriționale valoroase care măvresc conținutul de aromă și parfum. Explorarea si lichidarea tercilor ușurează pornirea fermentatiei, și permite fermentare completă, rezultând obținerea optimă a acoolului . De asemenea, reduce riscul de ardere in timpul distilării. Dozaj și mod de aplicare: Dozajus enzimului va depinde de materia primă, gradul de coacere, temperatura și timpul de efect. Dozajul de mai jos este indicat la tratament sub temperatura 15 ° C . Fructe ml / 100 kg terci Fructe boabe 20-50 Fructe cu coaje tare 30-50 Distizym (R) FM diluat cu apă rece de la robinet soluție de 5-10%, direct la măcinare. În cazul în care lichidul de enzim este adăugat în cisterna de terci, terciul trebuie să fie bine amestecat. Amestecarea repetată în primele ore ajută explorarea terciului. Depozitare în rece, pachetele să fie resigilate și re-utilizate cât mai repede posibil.
Producător
Erbslöh
Referință
T09671
Greutate
0.05 kg
Szőlő
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie