Nutriție de drojdie pentru vin și terci 20g

T10464
Compoziție: diamoniu de fosfat> 50% sulfat de amoniu> 10%, clorhidrat de tiamina (vitamina B1) Poate fi utilizat ca agent de activare complex pentru fermentare. Se compune din tiamină (vitamina B) și fosfat de amoniu și sulfat de amoniu din care se eliberează hidrogen de amoniu (NH4), o nutriție importantă pentru celulele de drojdie. Raportul cu... Specificație detaliată
3,72 RON (net: 2,93 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Compoziție: diamoniu de fosfat> 50% sulfat de amoniu> 10%, clorhidrat de tiamina (vitamina B1) Poate fi utilizat ca agent de activare complex pentru fermentare. Se compune din tiamină (vitamina B) și fosfat de amoniu și sulfat de amoniu din care se eliberează hidrogen de amoniu (NH4), o nutriție importantă pentru celulele de drojdie. Raportul cu ingredientele asamblate cu atenție asigură stimularea și reproducerea celulelor de drojdie. Prin utilizarea acestei sare de nutriție obținem o mai bună calitate de vin, deoarece azot amoniacal care este important pentru drojdie poate fi încorporat mai bine, astfel încât procesul de fermentație se începe în mod regulat, în primele zile. Este recomandabil să se utilizeze pentru toate tipurile de must, în special pe soluri  slabe, must de struguri putrificate, precum și musturi purificate (filtrat  flotat sau filtrat în vid). Utilizarea nutrienților este importantă pentru vinurile procesate cald, în care vitaminele naturale sunt denaturate prin căldură. Administrare și Doza: sarea de nutriție trebuie dizolvată în apă sau vin, iar apoi trebuie amestecată prin flux rotativ la întregul volum al musturilor inoculat cu drojdie, la începutul fermentației sau în două porțiuni: 2/3 parte la pornirea fermentației, iar 1/3 la etapa finală a fermentației când deja s-a generat alcool de 7-8% v / v, 20-30 g / l.

Greutate: 0.02 kg
Lăţime: 110 mm
Înălţime: 150 mm
Lungime: 10 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.