Bioclean Compost 1 kg

T06820
Este un preparat pe bază de substanţe 100% naturale. Compostul este produsul finit, biodegradat de către bacterii şi funghii, al deşeurilor de origine vegetală şi al deşeurilor organice biodegradabile, în fază finală este un material cu un conţinut excelent de humus care îmbunătăţeşte solul. Compostarea ca procesul, este cunoascută încă de la în... Specificație detaliată
41,15 RON (net: 32,40 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Este un preparat pe bază de substanţe 100% naturale. Compostul este produsul finit, biodegradat de către bacterii şi funghii, al deşeurilor de origine vegetală şi al deşeurilor organice biodegradabile, în fază finală este un material cu un conţinut excelent de humus care îmbunătăţeşte solul. Compostarea ca procesul, este cunoascută încă de la începutul civilizaţiei, însă mecanismele biologice şi biochimice au rămas mult timp necunoscute. Mulţumită rezultatelor cercetărilor din ultimele două decenii, s-a făcut un progres considerabil în cunoaşterea procedurilor de compostare, însă este adăvărat şi faptul că încă sunt multe lucruri neclare. Avantajele aplicării produsului Bioclean Compost. Secretul compostării cu succes este aplicarea speciilor adecvate de bacterii. Bioclean Compost conţine, pe lângă cele enumerate de sus, substanţe nutritive şi oligoelemente, necesare pentru crearea condiţiilor optime de viaţă ale microorganismelor care efectuează descompunerea. Produsul se amestecă cu apă şi se aplică pe grămada de gunoi prin stropire, astfel bacteriile imediat încep metabolismul, adică descompunerea materialului organic al grămezii, cu o viteză destul de mare. Din materiile prime pe care se aplică Bioclean Compost, se formează un compost de calitate excelentă în 30 de zile, în condiţii optime. Componenţă: amestec de microorganisme şi enzime de origine naturală.  Dozarea produsului: 100 gr de produs / 100 kg de gunoi.

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Biztonságtecnikai Adatlap T06820-1-Attachment-Organova-BC_Compost.pdf

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.