BioGuarde I.-C5 Odor Neutralizer (neutralizant de mirosuri) 1 litru

T06821
Este un preparat pe bază de substanţe 100% naturale. C-5 Odor Neutralizer este un produs botanic natural care neutralizează mirosurile care provin din dezintegrarea diferitelor materiale organice. Mirosurile proveniente din dezintegrarea materialelor organice sunt cauzate de respiraţia anaerobă (fără oxigen) a bacteriilor care descompun proteine... Specificație detaliată
23,26 RON (net: 18,31 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un preparat pe bază de substanţe 100% naturale. C-5 Odor Neutralizer este un produs botanic natural care neutralizează mirosurile care provin din dezintegrarea diferitelor materiale organice. Mirosurile proveniente din dezintegrarea materialelor organice sunt cauzate de respiraţia anaerobă (fără oxigen) a bacteriilor care descompun proteine şi alţi compuşi organici, deoarece oxigenul, care este necesar pentru respiraţia microorganismelor, este luat din compuşi organici decompozabili, care rezultă în formarea compuşilor cu mirosuri diverse. Utilizând C-5 Odor Neutralizer, compuşii organici se descompun printr-o altă cale biochimică, astfel nu se eliberează mirosurile.
Domenii de aplicare: C-5 Odor Neutralizer se poate folosi în domenii precum material solid care emite mirosuri neplăcute, deşeuri din gospoderie, deşeuri verzi, deşeuri de origine animală, gunoi organic, containere, coşuri de gunoi, mediu lichid, fosă septică, deşeuri organice, gunoi de grajd.
Dozarea produsului: aplicarea produsului C-5 Odor Neutralizer este foarte simplă, se stropeşte suprafaţa solidă, dacă este posibil, pe toată suprafaţa care emite mirosuri, într-un strat fin. În cazul lichidelor, produsul se toarnă în lichidul respectiv, dozarea în acest caz este 0,2- 0,5 l produs / mc de lichid (în funcţie de intensitatea mirosurilor neplăcute).
Componenţi: Este un amestec de microorganisme şi de enzime de origine naturală.
Greutate: 1 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 100 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Biztonságtecnikai Adatlap T06821-1-Attachment-Organova-C5OdorN.pdf

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.