Clorură de calciu 100 gr
  • Clorură de calciu 100 gr

Clorură de calciu 100 gr

Clorura de calciu este un material alb care absoarbe umiditate. La temperatură camerei formează sare solidă, în apă se dizolvă foarte bine. Domenii de aplicare: se foloseşte în murături, în paste de roşii, la prepararea brânzeturilor, precum şi în conserve de... Descriere detaliată
2,41 RON (tax excl.: 1,89 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Clorura de calciu este un material alb care absoarbe umiditate. La temperatură camerei formează sare solidă, în apă se dizolvă foarte bine. Domenii de aplicare: se foloseşte în murături, în paste de roşii, la prepararea brânzeturilor, precum şi în conserve de legume. Este foarte sărat, de aceea în anumite mâncăruri se foloseşte ca aditiv (pentru reglarea gustului şi ca agent de solidificare). În alimente este permis în mod general, fără restricţii privind cantitatea. Clorura de calciu nu se consideră material periculos. În loc de alaun! Conform standardelor Uniunii Europene, folosirea alaunului pentru conservare industrială, pentru acidulare, este interzisă. De aceea, fabricile de acidulare şi de conservare au trecut la folosirea clorurii de calciu. Firma noastră comercializează clorura de calciu din 2009. Conform experienţelor provenite de la partenerii noştri de acidulare, folosirea (dozarea) clorurii de calciu este aceeaşi cu alaunul, însa asigură aromă mai plăcută murăturilor. În primul rând recomandăm pentru murarea legumelor şi fructelor mai cărnoase (castravete, ardei, pepene, etc.), dar este excelent şi pentru acidularea murăturilor asortate. Folosind acest produs, legumele şi fructele conservate rămân tari şi crocante. Reţeţă: Pentru prepararea lichidului bază pentru murături. Pentru conservare în sticle. 4 litri de apă rece, 0.5 litru de oţet de 10 %, 250 gr de zahăr, 160 gr de sare, 1 lingură de praf de borken, o linguriţă rasă de clorură de calciu, 1.5 gr de benzoat de sodiu. Lichidul se amestecă bine, se omogenizează toate materialele, pe urma se toarnă peste legume, fructe. Pentru conservare în butoi: 30 de litri de apă rece, 1.8 litri de oţet de 10%, 1.5 kg de sare, 3 kg de zahăr, 90 gr de acid citric, 30 gr borken, 90 gr clorură de calciu, 45 gr benzoat de sodiu. Lichidul se amestecă bine, se omogenizează toate materialele, pe urma se toarnă peste legume, fructe. Păstrare. A se păstra la loc uscat, răcoros. Atenţie! Clorura de calciu absoarbe bine umiditatea, de aceea punga cu materialul rămas trebuie bine închisă, deoarece absoarbe umiditate din aer şi devine lichid. Perioadă de valabilitate: 2 ani.
Referință
T08534
Greutate
0.10 kg
În stoc
1-10 db
Internetes cikk
I
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie