Erbslöh-Kalk var pentru amortizarea acidului 100g

T12547
Din punct de vedere chimic este pur, CaCO3 (carbonat de calciu) precipitat, var carbogazos O scurtă descriere a produsului Puritate chimică, CaCO3 (carbonat de calciu) precipitată pentru reducerea conținutului de acid tartric (E-170). La alimente utilizarea este limitată. Utilizarea sa este supusă regulilor de acidifiere. Autorizat conform legil... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Din punct de vedere chimic este pur, CaCO3 (carbonat de calciu) precipitat, var carbogazos


O scurtă descriere a produsului


Puritate chimică, CaCO3 (carbonat de calciu) precipitată pentru reducerea conținutului de acid tartric (E-170). La alimente utilizarea este limitată. Utilizarea sa este supusă regulilor de acidifiere. Autorizat conform legilor și reglementărilor actuale privind puritatea și calitatea 


Produs testat într-un laborator specializat.


Scopul tratamentului


Pentru reducerea conținutului de acid tartric din must, vin nou și vin.



Produsul și efectul acestuia


Datorită conținutului crescut de acid tartric, se recomandă dezacidularea cu Erbslöh-Kalk în must, dar


poate fi folosit atât în vin, cât si în vin nou. Din cauza acestei metode de dezacidificare, se reduce conținut de acid tartric a vinul, astfel încât conținutul de acid tartric al vinului care urmează a fi de-acidificat este un factor limitator.


Conținut de acid tartric de la an la an se schimbă în funcție de condițiile meteorologice, locații diferite și varietăți de viță de vie, iar pentru calculele de acidificare trebuie efectuate mai întâi măsurări corecte de laborator.


Din motive organoleptice, vinul (acidul tartric este mai puțin acid decât acidul malic) conține cel puțin 1 g / l


Acest conținut de acid tartric trebuie să rămână.



Dozare și administrare


După amestecare în apă, Erbslöh-Kalk se adaugă lent la vin, în timp ce se amestecă. Între timp poate fi observată evoluție intensă de CO2, deci trebuie aleasă un rezervor de dezaerare cu dimensiuni adecvate.


Pentru precipitarea acidului tartric 1 pe mie, respectiv. a 1 g / l, trebuie adăugat a 67 g de Erbslöh-Kalk la 100 litri de vin de deshidratare.


Cerințe ridicate de dezacidificare, rezultă un raport nefavorabil tartric / acid malic. Prin urmare, la un mic raport  de acid tartric se face deacidificare dublă cu Neoanticid sau combinația îmbunătățită de Neoanticid și Malic.



stocare


Protejați produsul de mirosurile străine și de umiditate. Ambalajele deschise trebuie închise cu atenție imediat după utilizare.

Greutate: 0.1 kg
Lăţime: 160 mm
Înălţime: 160 mm
Lungime: 20 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.