Alarmă de câini și pisici, WEITECH solar

T09880
Pentru o suprafață de 75 m2 montat cu baterie reîncărcabilă 2 x 1,2 V NiMH 800 mAh Butonul stâng: regulator de sensibilitate a senzorului de mișcare Buton drept: selectarea frecvenței (14-25 kHz) (urechea umană poate auzi) rezultatele pot fi observate în 72 de ore. Dimensiune: 10,5 x 11,5 x 5 cm. 2 ani garanție Utilizare: Pur și simplu așezați... Specificație detaliată
222,55 RON (net: 175,24 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Pentru o suprafață de 75 m2 montat cu baterie reîncărcabilă 2 x 1,2 V NiMH 800 mAh Butonul stâng: regulator de sensibilitate a senzorului de mișcare Buton drept: selectarea frecvenței (14-25 kHz) (urechea umană poate auzi) rezultatele pot fi observate în 72 de ore. Dimensiune: 10,5 x 11,5 x 5 cm. 2 ani garanție Utilizare: Pur și simplu așezați dispozitivul, de preferință, într-o înălțime unde se află dăunătorile de respins (de ex. În cazul pisicii la o înălțime de 20-30 cm de sol). Unitatea este orientată într-o direcție paralelă cu solul. Nu așezați obiecte în față, ca răspândirea mai ușoară al ultrasunetelor să fie asigurată. Unitatea este ușor de montat. Funcționarea: Senzorului de mișcare a aparatului este activat prin mișcare și emite un semnal audio special, - frecvența depinde de setare. Animalele speriate părăsesc zona datorita bib-ului emis în mod constant. Senzorul de infraroșu detectează automatic mișcarea și de emite ultrasunete timp de 7 secunde, după acesta 5 secunde este inactiv (nu emite sunete). În cazul în care mișcarea se continuă, procesul se începe din nou. Frecvența emisă poate fi auzit de unii oameni. Dacă este enervant, pur și simplu creșteți frecvența cu turnarea butonului spre direcția mai mică. Teste de laborator independente dovedesc eficacitatea ultrasunetelor în respingerea dăunătorilor. Dispozitivul nu afectează nici un alt dispozitiv electric.
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.