Alarmă de dăunători cu ultrasunete 60m2 Weitech

T10372
Utilizare: Puneți pur și simplu aparatul în priză, de preferință până la înălțimea în care dăunătorul circulă (de exemplu, în cazul unei șoarece de la 10 până la 20 cm înălțime față de sol). Aparatul va porni automat, după cum indică LED-ul. Nu este necesară întreținerea aparatului în afara înlocuirii bateriei.  Aparatul trebuie să fie paralel c... Specificație detaliată
125,03 RON (net: 98,45 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Utilizare: Puneți pur și simplu aparatul în priză, de preferință până la înălțimea în care dăunătorul circulă (de exemplu, în cazul unei șoarece de la 10 până la 20 cm înălțime față de sol). Aparatul va porni automat, după cum indică LED-ul. Nu este necesară întreținerea aparatului în afara înlocuirii bateriei.  Aparatul trebuie să fie paralel cu solul. Nu așezați obiecte în fața aparatului, astfel încât răspândirea ultrasunetelor să fie cât mai posibil ușoară. Pentru rezultate optime, plasați dispozitive separate în camerele adiacente. Alarmele sunt 100% eficiente într-un singur spațiu aerian, astfel încât daca doriți să alarmați mai multe spații, sunt necesare mai multe dispozitive. Operați dispozitivul în mod continuu, dacă este necesar, transferați-l ocazional în altă priză. Rezultatul depinde de dăunător, dar timpul medie de așteptare este de două săptămâni. Utilizarea suplimentară împiedică repatrierea dăunătorilor. Cum funcționează: Alertează dăunătorii prin faptul că acestea nu se pot adapta la semnalele cu ultrasunete emitate de aparat în continuă schimbare. Mediul devine ostil și inconfortabil, așa că animalele părăsesc zona. Consum: cu baterii de bună calitate (4 "C") funcționează timp de 3-4 luni. Pachetul nu include bateriile!

Greutate: 0.25 kg
Lăţime: 190 mm
Înălţime: 60 mm
Lungime: 250 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.