Ultrahangos madárriasztó 50m2 /elemmel működik Weitech
  • Ultrahangos madárriasztó 50m2 /elemmel működik Weitech

Ultrahangos madárriasztó 50m2 /elemmel működik Weitech

  • Weitech
  • T10383
Használat: Egyszerűen helyezzük a készüléket úgy el, hogy minél könnyebben terjedjen az ultrahang. A készülék a földdel párhuzamos irányba nézzen. Ne helyezzen elé semmilyen tárgyat, hogy az ultrahang terjedése minél könnyebben biztosítva legyen. A riasztók egy... Descriere detaliată
81,90 RON (tax excl.: 64,49 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Használat: Egyszerűen helyezzük a készüléket úgy el, hogy minél könnyebben terjedjen az ultrahang. A készülék a földdel párhuzamos irányba nézzen. Ne helyezzen elé semmilyen tárgyat, hogy az ultrahang terjedése minél könnyebben biztosítva legyen. A riasztók egy légtérben fejtik ki hatásukat 100%-osan, ezért ahány helységet szeretne levédeni, annyi készülékre van szükség. Nyílt területen fordítsa a készüléket a védendő terület felé. Működése: Az ultrahangos madárriasztó készülék zavarja a galambokat, seregélyeket, sirályokat, varjakat, szarkákat. A felsorolt madárfajták számára a védett terület kellemetlenné válik, így kevésbé látogatják a védett teraszt, párkányt, stb. A galambriasztó a hatást min. 3-4 nap után fejti ki. 3 x 1,5 V-os AA Elemmel működik (ezek nem részei a csomagnak)
Producător
Weitech
Referință
T10383
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie