Natural Control momeală pentru capcană de muște, 2 buc/pachet

T10434
SWISSINNO Natural Control momeală pentru capcană de muște, 2 buc/pachet Muștele de acasă este o insectă foarte abominabilă: de la primăvară până în toamnă, se găsește aproape peste tot, amărând viețile tuturor. Păstrarea departe a muștelor a luat o mulțime de efort de-a lungul timpului cu un succes mai mare sau mai mică. Noutatea SWISSINNO este... Specificație detaliată
25,43 RON (net: 20,02 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

SWISSINNO Natural Control momeală pentru capcană de muște, 2 buc/pachet


Muștele de acasă este o insectă foarte abominabilă: de la primăvară până în toamnă, se găsește aproape peste tot, amărând viețile tuturor. Păstrarea departe a muștelor a luat o mulțime de efort de-a lungul timpului cu un succes mai mare sau mai mică. Noutatea SWISSINNO este capcana în aer liber care poate fi atârnată pe copac, pentru care firma oferă și momeală ca și rezervă de reumplere.



Cum diferă capcana de control natural SWISSINNO de alte capcane disponibile pe piață?



SWISSINNO Natural Control momeală de reumplere pentru capcană oferă 100% soluție naturală, fără toxine împotriva muștelor domestice și a altor insecte. Spre deosebire de metodele de casă, momeala SWISSINNO Natural Control pentru capcana de muște este inodoră la nas uman, cu toate acestea, muștele sunt atrase ca de un magnet. Ideal pentru case de familie pe terasă, în apropierea zonelor de grădină, pentru  terenuri de joacă în aer liber. crește eficiența momealei în cazul în care puneți la loc destinat acestui scop, în capcana SWISSINNO Natural Control, deoarece capcana de muște este proiectat astfel încât, atunci când insectele au căzut în ea o dată, ei nu pot ieși de acolo. Nu este nevoie să  ne deranjăm cu privire la ce fel de mâncare sau alte alimente atractive, dar ieftine punem în capcană care poate excela această funcție. Echipa de cercetare SWISSINNO Solutions  pentru o lungă perioadă de timp de experimentare a lucrat pentru a  produce un astfel de material cu mare farmec pentru insecte, capabil de a atrage aproape 100% din muștele. Putem continua să avem încredere în faptul că, dezvoltând în continuare momeala, vom avea un material care să fie atât de eficient, încât să poată îndeplini funcția entuziastic atragător pe care îl căutăm.



Folosirea momeala de muște SWISSINNO Natural Control:



Pachetul conține două momeale, fiecare având o durată de 3 săptămâni. În capcana  SWISSINNO Natural Control, punem o singură momeală. Extindeți pachetul și puneți-l în capcana. Puneți apă până la eticheta de pe sticlă, agitați ușor și amestecați. Plasați capcana pe un copac cu firul atașat sau lângă casă pe sol, dar în orice caz, la loc însorit. Distanța cea mai optimă de plasare se află în intervalul de 5-10 metri de locul pe care doriți să îl protejați. În cazul în care casa noastră este deosebit de fond de muște de casă, se utilizează mai multe capcane.



Avantajele produsului SWISSINNO Natural Control:



Este ușor de pregătit, nu este nevoie decât de un pahar de apă. Este fabricat din 100% materii prime naturale, netoxice.


Nu reprezintă o amenințare pentru copiii noștri și pentru animalele de companie. Design inovator și  eficiență - așa cum ne așteptăm de la calitatea elvețiană.


Datorită ingredientelor speciale ale momealei de muște SWISSINNO Natural Control, el atrage muște și alte insecte zburătoare ca un magnet.



Momeala nu reprezintă o amenințare pentru copii și animale de companie, dar asigurați-vă că nu au acces la capcană, deoarece bolile provocate de muștele de acasă pot fi o amenințare pentru ei.


Greutate: 0.12 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.