Natural Control momeală pentru capcană de muște-musculiță de fructe

T10435
SWISSINNO Natural Control momeală pentru capcană de muște-musculiță de fructe - 100% materiale naturale În cele din urmă, o capcană de muște-musculiță de fructe, care este nu numai eficient, dar arată foarte estetic: putem pune în bucătărie, grădină, loc pentru depozitarea fructelor sau pivnițe. Toată lumea este familiarizat cu următoarea situa... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

SWISSINNO Natural Control momeală pentru capcană de muște-musculiță de fructe - 100% materiale naturale



În cele din urmă, o capcană de muște-musculiță de fructe, care este nu numai eficient, dar arată foarte estetic: putem pune în bucătărie, grădină, loc pentru depozitarea fructelor sau pivnițe. Toată lumea este familiarizat cu următoarea situație: dacă cumpărăm orice fructe proaspete pentru noi înșine sau  familia noastră, micile muște-musculițe  plictisitori imediat le acoperă. Musculița este, prin urmare, denumit muște de fructe într-o limbă populară, deoarece orice plantă care conține fructoză este imediat sugită și acoperită.


Capcană de muște-musculiță de fructe SWISSINNO SOLUTIONS este o soluție excelentă pentru toate speciile de muște  de fructe. Cu precizia obișnuită a calității elvețiene, oferă un aspect foarte estetic, cu o soluție de design, pentru totdeauna putem scăpa de frustrantele fructelor. Această capcană este ușor de utilizat, aproape fără greutate, poate fi simplu așezată în casă sau în grădină.


Capcana de musculițe funcționează pe următorul principiu, se toarnă un sac de momeală SWISSINNO  în cilindrul de formă  tubulară - momeală de muște-musculiță  de fructe, care este inodor, ecologic și prietenoasă pentru oameni-animale. Apoi puneți-l în poziția dorită. Datorită designului, culorii și  caracterului produsului, acesta are un efect perfect natural asupra muștelor, atrăgându-se astfel victimele ca un magnet. În momentul de zbor și de alimentație, imediat devine victima gelului lipicios raiderul curios înfometat.


Conținutul unei pungi  durează cel puțin o lună. Golirea capcanei este ușoară și la îndemână, poate fi clătită cu un deciliter de apă.

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.