Natural Control momeală pentru capcană de viespe

T10437
AVERTISMENT: acest produs este destinat doar reumplerii capcanei de viespe existente, pentru utilizarea completă trebuie să aveți capcana de viespe pe care o găsiți pe site-ul nostru. Momeală - Capcana Natural Control pentru viespe (2 bucăți / pachet) 100% materiale naturale SWISSINNO Natural Control momeală poate fi folosit într-o capcană de... Specificație detaliată
32,78 RON (net: 25,81 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

AVERTISMENT: acest produs este destinat doar reumplerii capcanei de viespe existente, pentru utilizarea completă trebuie să aveți capcana de viespe pe care o găsiți pe site-ul nostru.



Momeală - Capcana Natural Control pentru viespe (2 bucăți / pachet)



100% materiale naturale



SWISSINNO Natural Control momeală poate fi folosit într-o capcană de viespe dezvoltată de producător. Capcana de viespe Natural Control este cea mai veritabilă modalitate de a păstra viespile nedorite departe de casa noastră. Capcana trebuie cumpărat de o singură dată, deoarece momeala poate fi achiziționată separat!



În timpul sezonului cald de vară, cel mai pretențios prânz de grădină sau bere poate fi deranjată de viespi. Înțepăturile lor nu este fatal - pentru cei care nu sunt alergici la ea - dar nimeni nu-i place când o viespe se izbește în supa duminicală. Viespele sunt atrase în special de dulciuri, dar chiar de bere! Din acest motiv, nu ne putem aștepta la ei doar la mese. Dacă aveți o grădină de livezi, știți ce înseamnă asta. Sute de viespi pot merge la peretele casei, sau chiar în crăpăturile din cadrul ferestrei, intră în apartament. Prin urmare, SWISSINNO a creat o capcană de aer liber!



Capcana viespe SWISSINNO Natural Control este proiectat pentru a fi utilizat în aer liber: perfect pentru utilizarea în  grădină, loc de joacă pentru copii, site-uri de grădină, nave, bărci la bord sau lângă sau în apropiere de depozitarea compostare a deșeurilor de grădină. Momeala constă din 100% ingrediente naturale care nu conțin toxine și utilizarea este un joc al copilului.



Utilizarea momealei SWISSINNO Natural Control:



Cutia conține 2 pachete de momeală de reumplere, iar un pachet se pune într-o capcană. Extindeți ambalajul și turnați ușor conținutul ambalajului în partea inferioară a capcanei. Dați drumul cu un pahar de apă până la marcaj, apoi amestecați ușor. Momeala amestecată cu apă atrage viespi care cad în lichid și se îneacă. De îndată ce nivelul lichidului scade în capcana, reumpleți cu apă din nou. Capcana trebuie golită la fiecare 2-3 săptămâni și umplută cu momeală nouă. Deși momeala însăși nu este periculoasă pentru copiii noștri și pentru animalele de companie, ar trebui să încercăm să o facem un loc în care ei nu au acces la ea!Viespii din capcană încă în viață, poate înțepa pe cei care se apropie neavizat! Cel mai bine este să puneți capcana acolo unde nu se vede.


Greutate: 0.15 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.