Aparat repelent cu ultrasunete pentru pisici-jderi-câini 150m2 Pest-stop

T12574
Aparatul Pest Stop OUTDOOR oferă ținetea la distanță a animalelor pe o suprafață de 150m2 pentru pisici, câini, jderi, șobolani, vulpi și multe altele cu o schimbare a frecvenței cu ultrasunete. Partea din față a unității are un detector de mișcare (PIR) și o lumină LED funcțională. Deșurubând capacul compartimentului bateriei rezistent la apă p... Specificație detaliată
213,16 RON (net: 167,84 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Aparatul Pest Stop OUTDOOR oferă ținetea la distanță a animalelor pe o suprafață de 150m2 pentru pisici, câini, jderi, șobolani, vulpi și multe altele cu o schimbare a frecvenței cu ultrasunete. Partea din față a unității are un detector de mișcare (PIR) și o lumină LED funcțională. Deșurubând capacul compartimentului bateriei rezistent la apă pe partea din spate a dispozitivului, puteți accesa întrerupătoarele funcționale și compartimentul bateriei. (Capacul este fixat cu 4 șuruburi pe panoul din spate) Dacă dispozitivul nu este acționat cu baterii, este posibil să funcționeze de la un adaptor de alimentare cu un conector situat în partea de sus a panoului posterior.



Moduri de operare:


A, Oprit


B, Mod de detectare a mișcării (PIR)


C, alarmă 5mp, 2 min standby, alarmă 5mp (repetitiv)


D, alarmă 5mp, 5 min standby, alarmă 5mp (repetitiv)



Frecvență: (utilizați comutatorul de frecvență pentru a selecta animalul pe care doriți să îl alertați)


1, Șobolan, Pisică mică, Păsări, Iepure (38 Khz-42KHz)


2, pisică, câine mic (23KHz-27KHz)


3, câine mare, jder, pisică, vulpe, cerb (18KHz-20KHz)



operațiune:


Puteți porni dispozitivul folosind comutatorul de mod. În mod implicit, „A” este dezactivat. Dacă doriți să utilizați dispozitivul cu senzorul de mișcare, setați comutatorul de mod pe poziția "B". Unghiul de detecție a mișcării (PIR) de 60 ° este declanșat prin deplasarea punctelor fierbinți la 15 m de dispozitiv. Senzorul nu trece la mișcarea ramurilor sau tufelor. În timpul alarmei, indicatorul LED albastru se aprinde. Pentru alarme generale, de exemplu, pisica „1” sau „2” și trecerea la modul „B” (PIR) pentru o eficiență optimă. În animal se dezvoltă, că la mișcarea sa apare o ecografie care este incomodă pentru ea și evită în mod conștient zona protejată.


Operați dispozitivul în mod continuu, astfel încât să aibă timp să acționeze asupra animalului invadator!


Prin apăsarea butonului "TEST", unitatea emite un sunet în raza audibilă și LED-ul albastru se aprinde pentru a indica funcția și încărcarea bateriilor. Bateriile descărcate sunt indicate în fiecare minut de LED-ul albastru intermitent din partea frontală a unității. Utilizați accesoriile pentru a monta și poziționa dispozitivul pe peretele lateral sau pe sol. Dispozitivul poate fi acționat și de la un adaptor de curent alternativ care nu este inclus. (Dispozitivul este ușor audibil la frecvențe mai mici.) 



Atenție!


Aparatul nu are efecte dăunătoare asupra copiilor, mamelor însărcinate, peștilor, reptilelor. Dispozitivul este marcat CE pentru a satisface cerințele pieței europene.


Nu sunt utilizate substanțe chimice! Fara chimicale!



Accesorii: suporturi de fixare pe perete sau pe podea

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.