Ultrahangos macskariasztó készülék 120m2 Pest-stop
  • Ultrahangos macskariasztó készülék 120m2 Pest-stop

Aparat repelent cu ultrasunete pentru pisici 120m2 Pest-stop

Aparatul Pest Stop OUTDOOR oferă ținetea la distanță a animalelor pe o suprafață de 120m2 pentru pisici, câini, jderi, șobolani, vulpi și multe altele cu o schimbare a frecvenței cu ultrasunete. Partea din față a unității are un detector de mișcare (PIR) și o... Descriere detaliată
165,71 RON (tax excl.: 130,48 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Aparatul Pest Stop OUTDOOR oferă ținetea la distanță a animalelor pe o suprafață de 120m2 pentru pisici, câini, jderi, șobolani, vulpi și multe altele cu o schimbare a frecvenței cu ultrasunete. Partea din față a unității are un detector de mișcare (PIR) și o lumină LED funcțională. Deșurubând capacul compartimentului bateriei rezistent la apă pe partea din spate a dispozitivului, puteți accesa întrerupătoarele funcționale și compartimentul bateriei. (Capacul este fixat cu 4 șuruburi pe panoul din spate) Dacă dispozitivul nu este acționat cu baterii, este posibil să funcționeze de la un adaptor de alimentare cu un conector situat în partea de sus a panoului posterior.

Moduri de operare:

A, Oprit

B, Mod de detectare a mișcării (PIR)

C, alarmă 5mp, 2 min standby, alarmă 5mp (repetitiv)

D, alarmă 5mp, 5 min standby, alarmă 5mp (repetitiv)

Frecvență: (utilizați comutatorul de frecvență pentru a selecta animalul pe care doriți să îl alertați)

1, Șobolan, Pisică mică, Păsări, Iepure (38 Khz-42KHz)

2, pisică, câine mic (23KHz-27KHz)

3, câine mare, jder, pisică, vulpe, cerb (18KHz-20KHz)

operațiune:

Puteți porni dispozitivul folosind comutatorul de mod. În mod implicit, „A” este dezactivat. Dacă doriți să utilizați dispozitivul cu senzorul de mișcare, setați comutatorul de mod pe poziția "B". Unghiul de detecție a mișcării (PIR) de 60 ° este declanșat prin deplasarea punctelor fierbinți la 15 m de dispozitiv. Senzorul nu trece la mișcarea ramurilor sau tufelor. În timpul alarmei, indicatorul LED albastru se aprinde. Pentru alarme generale, de exemplu, pisica „1” sau „2” și trecerea la modul „B” (PIR) pentru o eficiență optimă. În animal se dezvoltă, că la mișcarea sa apare o ecografie care este incomodă pentru ea și evită în mod conștient zona protejată.

Operați dispozitivul în mod continuu, astfel încât să aibă timp să acționeze asupra animalului invadator!

Prin apăsarea butonului "TEST", unitatea emite un sunet în raza audibilă și LED-ul albastru se aprinde pentru a indica funcția și încărcarea bateriilor. Bateriile descărcate sunt indicate în fiecare minut de LED-ul albastru intermitent din partea frontală a unității. Utilizați accesoriile pentru a monta și poziționa dispozitivul pe peretele lateral sau pe sol. Dispozitivul poate fi acționat și de la un adaptor de curent alternativ care nu este inclus. (Dispozitivul este ușor audibil la frecvențe mai mici.) 

Atenție!

Aparatul nu are efecte dăunătoare asupra copiilor, mamelor însărcinate, peștilor, reptilelor. Dispozitivul este marcat CE pentru a satisface cerințele pieței europene.

Nu sunt utilizate substanțe chimice! Fara chimicale!

Accesorii: suporturi de fixare pe perete sau pe podea

Producător
Pest-Stop
Referință
T12575
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie