Pistol de alarmă pentru pisici Mega-sonic Defense

T12609
Cu un repeller pentru pisici puteți ține departe pisicile năvălitoare nedorite de grădina dvs. Există două moduri de funcționare. Urechea umană nu poate auzi la frecvență ultrasonică (U / SONIC) sau la frecvență sonoră (SONIC). Puteți selecta modurile folosind comutatorul galben din partea de sus a dispozitivului. LED în fața întrerupătorului în... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Cu un repeller pentru pisici puteți ține departe pisicile năvălitoare nedorite de grădina dvs. Există două moduri de funcționare. Urechea umană nu poate auzi la frecvență ultrasonică (U / SONIC) sau la frecvență sonoră (SONIC). Puteți selecta modurile folosind comutatorul galben din partea de sus a dispozitivului. LED în fața întrerupătorului în timpul funcționării. (Modul U / Sonic) se aprinde verde (modul Sonic) roșu pentru a indica faptul că unitatea funcționează corect. Dispozitivul are o vedere LASER pentru țintirea exactă. Vederea poate indica până la 20m. Acesta este și modul în care putem motiva animalul să se miște. În caz de alarmă, orientați dispozitivul spre animal și apăsați pe declanșator pentru câteva secunde sau până când animalul se retrage.


Utilizați o baterie alcalină de 9V (6LR61) pentru funcționare. Introduceți bateria în mânerul dispozitivului după glisarea capacului compartimentului bateriei.


ATENȚIE!


Folosiți dispozitivul numai în aer liber!


Țineți-vă departe de persoane umane și țineți-vă departe de copii.

Greutate: 0.15 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.