Capcană muște cu momeală 2 buc The Buzz
  • Capcană muște cu momeală 2 buc The Buzz

Capcană muște cu momeală 2 buc The Buzz

Plasați capcana în zona pe care doriți să o protejați și colectați muștele. Utilizare: numai pentru exterior. Îndepărtați ambalajul din partea laterală a capcanei și desfaceți partea superioară a capcanei. Deschideți nada fără otravă foarte eficientă și... Descriere detaliată
65,59 RON (tax excl.: 51,65 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Plasați capcana în zona pe care doriți să o protejați și colectați muștele.

Utilizare: numai pentru exterior. Îndepărtați ambalajul din partea laterală a capcanei și desfaceți partea superioară a capcanei. Deschideți nada fără otravă foarte eficientă și amestecați-o în capcană cu 300 ml apă. Agățați capcana pe un loc însorit din zona pe care doriți să o protejați. După 24 de ore, capcana începe să atragă muștele pe o rază de aproximativ 10 m timp de 2-3 săptămâni. Asigurați-vă că capcana nu se usucă și, dacă este necesar, adaugați apă. Asigurați-vă că copiii nu ajung la capcană sau nu îi deranjează pe ceilalți din jurul dvs plasarea capcanei. Când goliți capcana, așezați cadavrele de muște într-o pungă și aruncați-le în coșul de gunoi. După curățarea capcanei, umpleți-o cu nada nouă și folosiți-o în grădina dvs.

Producător
STV
Referință
T12625
Greutate
0.20 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie