Vape Herbal respingător de țânțari cu inserție electrică + 10 foi

T13300
Foaia respingătoare VAPE Herbal de țânțari distruge uniform și efectuos, respinge insectele zburătoare (țânțarii) într-un spațiu închis timp de 12 ore, plasată într-un evaporator electric. Datorită tehnologiei sale avansate, este eficient chiar și la o lumina de lampă și o fereastră deschisă. Nu atingeți insecticidul care funcționează cu mâinil... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Foaia respingătoare VAPE Herbal de țânțari distruge uniform și efectuos, respinge insectele zburătoare (țânțarii) într-un spațiu închis timp de 12 ore, plasată într-un evaporator electric. Datorită tehnologiei sale avansate, este eficient chiar și la o lumina de lampă și o fereastră deschisă.



Nu atingeți insecticidul care funcționează cu mâinile ude sau obiecte metalice. Nu acoperiți dispozitivul în timpul funcționării! Spălați-vă pe mâini cu multă apă cu săpun după aplicarea respingătorului de țânțari. Copiii nu ar trebui să folosească aparatul! Dacă înghițiți, consultați imediat medicul și arătați ambalajul medicului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie, trebuie  ținut departe de mâncare și băutură.

Greutate: 0.1 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.