Gazon instant 10l
 • Gazon instant 10l
 • Gazon instant 10l-2
 • Gazon instant 10l-3

Gazon instant 10l

Amestec de semințe de iarbă de calitate și un biocompost starter Amestec oferit de grădinari profesioniști, de asemenea, amestec special de biocompost și semințe de iarbă, care poate fi aplicat în zone uscate, însorite sau umbrite. Semințele de iarbă... Descriere detaliată
45,87 RON (tax excl.: 36,12 RON)
49,85 RON
3,99 RON (8.0%)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Încă
 • 0

  zile

 • 0

  ore

 • 0

  munute

 • 0

  secunde

o puteți cumpăra pentru atâta!

Amestec de semințe de iarbă de calitate și un biocompost starter Amestec oferit de grădinari profesioniști, de asemenea, amestec special de biocompost și semințe de iarbă, care poate fi aplicat în zone uscate, însorite sau umbrite. Semințele de iarbă îmbogățește suprafața de iarbă existentă, și biocompostul dă tărie vechiului gazon,  subțire sau slăbit, și îl hrănește perfect. Ca o regulă, reînnoirea gazonului, ierbii înseamnă câteva zile de lucru. Cu acest produs de specialitate, puteți ajunge acest lucru  într-o oră același calitate, sau chiar o calitate mai bună! Este recomandat un pachet pentru renovarea / repararea peluzei de 10-15 m2. Cum funcționează: DESFACERE - Extindeți pachetul, care conține compost și amestec special de semințe de iarbă. Gazon Instant conține un îngrășământ natural special, precum și un amestec de semințe de iarbă de calitate, care este rezistent, excelent chiar și atunci când este secetă sau la utilizare agresivă, dar este bun și în zonele umbrite, numai acolo necesită o irigare moderată. AMESTECARE- Se amestecă bine compostul cu amestecul de semințe de iarbă din pachet. Se amestecă bine biocomponentul STARTER cu amestecul de semințe de iarbă pentru a obține un amestec mai fin. Nu merită să economisiți timp în amestecare, regenerarea gazonului poate fi finalizată și așa în decurs de o oră.  Cu cât este mai bine amestecat amestecul de semințe de iarbă cu biocomponentul STARTER, cu atât mai perfect gazon puteți obține. Răspândirea - Aplicați o grosime de 2 până la 4 cm în zona de iarbă.  Deși aplicarea produsului nu necesită lucrări de terasament prealabile, merită să aveți grijă la răspândire, pentru a se asigura că se obține o cantitate suficientă de amestecuri Gazon Instant în zonele cu probleme. Gazon Instant supra însămânțare Gata! - Produsul germinează în 5-7 zile și poate fi tăiat după 2 săptămâni, poate produce cele mai bune rezultate cu o irigare adecvată. Asigurați-vă că respectați instrucțiunile, astfel încât Gazon Instant poate da cele mai bune rezultate posibile. Oferim clienților garanția de satisfacție și a calității, dacă produsul este aplicat corect.

Referință
T10948
Greutate
7.00 kg
În stoc
1-10 db
Pázsit
igen
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

2 mai multe produse din această categorie