Aparat de grădină

T04649
Pentru colectarea și îndepărtarea convenabilă a deșeurilor de grădină, buruieni, butași de iarbă și gunoi. Capacitate de încărcare 70 kg cu structură cadru metalic robust. Capacul protejează de ploaie și mirosurile neplăcute, dar poate fi folosit și ca o lopată. Poate fi ușor de umplut de către titularul prin sacul reglabil pe înălțime. Sacii (... Specificație detaliată
432,08 RON (net: 340,22 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Pentru colectarea și îndepărtarea convenabilă a deșeurilor de grădină, buruieni, butași de iarbă și gunoi. Capacitate de încărcare 70 kg cu structură cadru metalic robust. Capacul protejează de ploaie și mirosurile neplăcute, dar poate fi folosit și ca o lopată. Poate fi ușor de umplut de către titularul prin sacul reglabil pe înălțime. Sacii (pungă de plastic de gunoi- standard), pot fi înregistrate prin clipuri. Potrivit pentru tratarea separată a deșeurilor, deoarece doi saci una lângă alta pot fi fixate. Două mânere combisystem și două instrumente de dimensiuni mici (de exemplu, unelte Combisystem, maturi, etc) pot fi atașate. Suportul pentru sac poate fi îndepărtat, prin urmare, de exemplu, astfel se pot transporta lăzi de fructe și băuturi. Sacu se poate monta și pe suportul de perete. Roți mari, robuste, cu tracțiune bună, cu înotatoare gazon-friendly. Materiale din oțel inoxidabil durabil.
Greutate: 2.935 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.