Aparat de grădină
  • Aparat de grădină
  • Aparat de grădină-2

Aparat de grădină

Pentru colectarea și îndepărtarea convenabilă a deșeurilor de grădină, buruieni, butași de iarbă și gunoi. Capacitate de încărcare 70 kg cu structură cadru metalic robust. Capacul protejează de ploaie și mirosurile neplăcute, dar poate fi folosit și ca o... Descriere detaliată
395,05 RON (tax excl.: 311,06 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Pentru colectarea și îndepărtarea convenabilă a deșeurilor de grădină, buruieni, butași de iarbă și gunoi. Capacitate de încărcare 70 kg cu structură cadru metalic robust. Capacul protejează de ploaie și mirosurile neplăcute, dar poate fi folosit și ca o lopată. Poate fi ușor de umplut de către titularul prin sacul reglabil pe înălțime. Sacii (pungă de plastic de gunoi- standard), pot fi înregistrate prin clipuri. Potrivit pentru tratarea separată a deșeurilor, deoarece doi saci una lângă alta pot fi fixate. Două mânere combisystem și două instrumente de dimensiuni mici (de exemplu, unelte Combisystem, maturi, etc) pot fi atașate. Suportul pentru sac poate fi îndepărtat, prin urmare, de exemplu, astfel se pot transporta lăzi de fructe și băuturi. Sacu se poate monta și pe suportul de perete. Roți mari, robuste, cu tracțiune bună, cu înotatoare gazon-friendly. Materiale din oțel inoxidabil durabil.
Producător
Gardena
Referință
T04649
Greutate
2.94 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie