Adaptor de dozare granulat Profi

T11605
Semănătoare de tip K-1 Acest tip este modelul standard. Roțile motoare sunt fixate direct pe arborele de pe ambele părți ale pragului. În timpul lucrului, asigurați-vă că țineți semănătoarea orizontal, deoarece altfel semințele pot fi îndepărtate din linguri. Opțiuni disponibile: marcator de rând, dozator de granule roată de compresie MAȘINĂ D... Specificație detaliată
920,72 RON (net: 724,98 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Semănătoare de tip K-1


Acest tip este modelul standard.


Roțile motoare sunt fixate direct pe arborele de pe ambele părți ale pragului. În timpul lucrului, asigurați-vă că țineți semănătoarea orizontal, deoarece altfel semințele pot fi îndepărtate din linguri. Opțiuni disponibile:


marcator de rând,


dozator de granule


roată de compresie




MAȘINĂ DE PRECIZIE PENTRU SEMĂNAT, CU LINGURĂ


Descrierea generală, instrucțiuni de utilizare


Semănătorile de precizie fabricați de Pannon Gép Kft. Sunt recomandați producătorilor primari, producătorilor ecologici, fermierilor de terenuri mici.



IMPORTANT!:


Viteza de lucru poate fi de până la 3-5 km / h atât pentru versiunea manuală, cât și pentru cea a mașinii.


Trebuie să fie cel puțin 8-10 grame de semințe pentru însămânțarea reușită - deci nu o recomandăm în scopuri hobby!


Acestea au fost special concepute pentru semințe mici, astfel încât necesită sol fin pregătite, fără bulgăre! Ele nu pot fi utilizate cu succes pe soluri bulgăroase!


Producția lor se desfășoară de mai bine de douăzeci de ani, astfel încât, în multe țări, mulți producători folosesc cu  satisfacție.



Avantajele mașinilor noastre:



funcționarea lor este simplă, pot economisi o mulțime de energie,


sistem de semănat economic,


furnizarea exactă a semințelor,


însămânțarea pe semințe,


o mașină poate însămânța mai multe semințe,


nu este necesară o rărire. 


Mașinile sunt fabricate într-o varietate de modele (manual, mașină, dozator unidirecțional, dozator multi-rânduri, prevăzut cu dozator de granulat), astfel încât să putem satisface diferite nevoi.


Noi producem toate componentele pentru noi înșine, astfel încât piesele de schimb sunt rezolvate!



Oferim o garanție de 5 ani pentru produsele noastre!



Câteva sfaturi bune pentru o muncă de succes:



Introducerea corectă a lingurilor este foarte importantă! Lingura a fost poziționată corespunzător când a fost auzit un sunet de clic în timpul inserției. Când inserați linguri mai mici, este mai bine să utilizați un clește plat. Există un videoclip care arată această acțiune.


Sămânța care curge din rezervorul de semințe în rezervorul de semănat influențează de asemenea calitatea semințelor. În rezervor există un regulator de nivel al miezului de aluminiu (Siber), care poate fi utilizat pentru a controla miezul de curgere deplasându-l în jos sau în sus. Prin reglarea corectă a acestui regulator, trebuie să ajungem la punctul în care regulatorul nu are decât capul scufundat în semințe și tulpina nu. Dacă tulpina lingurii este scufundată, puteți aplica chiar mai multe semințe la poziția de evacuare.


Se recomandă însămânțarea la o viteză care corespunde unui ritm specific (3-5 km / h). Aceasta se aplică și tipului de mașină remorcată. 



Înainte de a încerca să începeți munca, încercați un test:



Așezați un vas plat sub mandrina mașinii. Apoi rotiți miezul mașinii pentru a aduce lingura care conține semințele în poziția de scurgere. Pe baza acestei poziții, se rotesc în jurul valorii de 2,5 ori a roții (84 cm circumferința roții, astfel încât rotirea de 2,5 presupune 210 cm progres), apoi prin numărarea miezurilor poate fi controlată setarea corectă.



Principiul de funcționare al semănătorilor de precizie


Cu semănătorile de precizie din mac la porumb pot fi semănate în esență toate tipurile de semințe. În cazul nostru, semințele sunt preluate și alimentate de lingurile corespunzătoare dimensiunii și formei acestora. Lingurile trebuie înlocuite în funcție de tipul de semințe care urmează a fi semănat. Toate semănătorile sunt echipate din fabrică cu linguri.



Spațierea este determinată de numărul de linguri plasate în semănător.



Până la 24 de linguri pot fi plasate în cadranul mașinii. Circumferința roții de acționare este de 84 cm. Astfel, putem realiza 24, 12, 8, 6, 4, 3, 2 și 1 diviziuni în funcție de numărul de compartimente ale unei rotații, adică 84 cm lungime de semănare,  pe baza lingurilor plasate în cadranul mașinii (Exemplu: dacă se utilizează 24 bucăți de linguri, spațierea va fi de  3,5 cm (80:24) ... și așa mai departe).



Tabelul conține dimensiunea spațiului în funcție de lingurile instalate:



Lingura Numar de spatii (cm)


1 84


2 (fiecare 12. locuri) 42


3 (fiecare 8. locuri) 28


4 (fiecare 6. locuri) 21


6 (fiecare 4. locuri) 14


8 (fiecare 3. locuri) 10.5


12 (fiecare 2. locuri) 7


24 3.5


Lingura de semănat în mașină:



Introducerea lingurilor se face manual sau prin intermediul unui clește plat mic.



Variante de semințe care se pot arde:


mac, pătrunjel, morcovi, ridichi, ceapă, varză, salată, conopidă, ardei, sfeclă furajeră, sfeclă roșie, castraveți, mazăre, fasole, porumb, respectiv. diverse specii de copaci, condimente, de exemplu, salcâm, precum și multe semințe de flori. Este, de asemenea, potrivit pentru însămânțarea semințelor de cereale.





Setul de linguri pentru semințe (pentru fiecare mașină):





Vă dorim o muncă de succes!

Greutate: 4 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.