Perslit horticol (2-6 mm) Florimo 5 l

T12607
Este o rocă vulcanică care se află în condiții naturale al cărei șrot și apoi particulele de perlit extins sunt amestecate în sol pentru a oferi un mediu aerisit de pământ de flori și aprovizionarea constantă a solului cu apă. Dezlegarea excelentă a solului, capabil să țină de 20 de ori greutatea sa inițială de apă. Ambalare: 5 litri Folosind-o... Specificație detaliată
14,95 RON (net: 11,77 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Este o rocă vulcanică care se află în condiții naturale al cărei șrot și apoi particulele de perlit extins sunt amestecate în sol pentru a oferi un mediu aerisit de pământ de flori și aprovizionarea constantă a solului cu apă. Dezlegarea excelentă a solului, capabil să țină de 20 de ori greutatea sa inițială de apă.


Ambalare: 5 litri



Folosind-o, alimentarea cu aer a solului va fi optimă, retenția de apă va fi mai mare (reglarea umidității solului), iar stabilizarea sa structurală va crește. Promovează formarea unui sistem de rădăcină bogat și sănătos, iar rezistența plantei crește. Perlitul nu conține substanțe nutritive, dar poate fi utilizat și pentru a prelungi efectele îngrășămintelor minerale.



Utilizare


Pentru înrădăcinare și propagare, plantarea plantelor interioare, grădinărit în aer liber și îmbunătățirea solului, plante hidroponice, construcții de terenuri de iarbă și golf, plantarea plantelor de grădină de acoperiș, dezlegare solului.



● 30-60% amestecat cu sol sau pământ de propagare pentru înrădăcinare, însămânțare și propagare


● 50% amestecat cu pământ de flori pentru plante de casă care necesită aerisire ridicată (orhidee, ferigă, bonsai etc.)


● 25-50% amestecat cu sol în culturile de aer liber și cultivate  în containere; la plantarea copacilor, arbuștilor amestecat 5-10 l / copac cu sol


● 50-60% la plantele de hidro-cultură amestecată cu mediul de creștere


● 30-60 l / m² pentru instalarea ierbii și terenului de golf, amestecat cu stratul superior de 10-15 cm a solului


● 25-50% amestecat cu sol pentru gazon de acoperiș și medii de plantare.


Greutate: 3 kg
Lăţime: 230 mm
Înălţime: 390 mm
Lungime: 80 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.