Kőzetgyapot tábla (98 kocka)
  • Kőzetgyapot tábla (98 kocka)

Plăci din vată de rocă (98 kocka)

Plăcile din vată de rocă înlocuiesc solul din sistemul hidroponic. Materialul lor spongios ajută puieții mici care se dezvoltă din semințe și apoi planta adultă să se agațe de ea. Vata de stâncă este un mediu excelent care păstrează umezeala, păstrându-și... Descriere detaliată
27,43 RON (tax excl.: 21,60 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Plăcile din vată de rocă înlocuiesc solul din sistemul hidroponic. Materialul lor spongios ajută puieții mici care se dezvoltă din semințe și apoi planta adultă să se agațe de ea. Vata de stâncă este un mediu excelent care păstrează umezeala, păstrându-și dimensiunea și forma. În plus, formarea buruienilor poate fi evitată cu această soluție.

Cuburile din vată de rocă sunt realizate din rocă vulcanică cu un proces de tratament termic ridicat. Fiind un mediu neutru, este excelent pentru utilizare în hidroponie. Original este steril și este un mediu de economisire a apei și a nutrienților. Are o valoare neutră EC și pH, deci asigurați-vă că o înmuiați într-o soluție de pH 5,5-5,8 înainte de utilizare. În caz de deshidratare, poate fi reumectată și refolosită.

Referință
T13399
Greutate
0.40 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie